Server saldırı hk. Kontrol
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 822
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
cs39.csduragi.com son 1 saattir atak geliyor sanırım kontrol edebilir misiniz acaba ? [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ahmet'e sizin serverinize saldırı yapan birinin videosunu atmıştım büyük ihtimal pingleriniz uçuyor veya mic kesiliyordur. İsmi farklı görünen kişileri banlayın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Bu bir etki yaratmaz. VPS ile vuruyor ise isterse oyunu kapatsın. Kullandığı VPSin CPU'su oldukça yüksek galiba. 1 saat aralıksız vuruyor ise yürek ister.alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:04 pm Ahmet'e sizin serverinize saldırı yapan birinin videosunu atmıştım büyük ihtimal pingleriniz uçuyor veya mic kesiliyordur. İsmi farklı görünen kişileri banlayın.
Facebook sayfasından gelen atağın saatini bırakın muhtemelen 22 portu galiba (tam bilmiyorum). Porttan takibe alınıyor ataklar. Bunun sonucunda saldırının kaynağının IP adresi engelleniyor.
Linklerini gizle |
-
@ENESIZM Doğrudur, benim VPS-VDS işleri ile pek alakam olmadığından bilmiyorum. Banlayıp geçiyordum.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Gündüz türksat iplerini spoof etmişler engellenmiş , gecede y.dışından atak gelmiş, otomatik olarak y.dışına kapanmış gözüküyor.
Sorun oldu mu peki ?
Sorun oldu mu peki ?
Linklerini gizle |