Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server 31+1 /32 olmuyor sürekli boyle

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Barmen27

Mesaj gönderen Barmen27 »

Merhabalar sayın CSDuragı
İyi günler Serverimiz yönlendirme ile 31 kişi doluyor yani 32/32 olmuyor 31/32 olarak gözüyor
1 kişi cikicak (Steam olan) sonra
Yani Steam biri cikicak ve nosteam giricek
Bu serveri aldığımızda böyle değildi
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
İsteyeceğiniz SS veya bı eklenti menüsü ise
Nereden alacağımı söylemeniz yeterli
Fotoğrafını atarım hemen

cs9.csduragi.net PRO PUBLİC
cs10.csduragi.net PRO PUBLİC
cs48.csduragi.net Maç Serveri
TS3:NeveL.ekibi.ch

Hayat NevelGaming'de

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

Valla daha öncede böyle konular açıldı ben o 2 kişinin steam için ayrıldığını söyledim arkadaşlar yetkililer girebilsin diye dedi fakat sonuçta bu değişmiyor hep aynı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

32/32 olduğunda sunucunuzdan adam yönlenmez full der, bu yüzden non-steame kadar 31 kişi girebiliyor. 32. kişiyi steam olarak oyuna sokmanız gerekmekte.

Aldığınızda da bu şekildeydi, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Barmen27

Ömer TELLİ yazdı: Pzr Nis 19, 2020 11:58 pm 32/32 olduğunda sunucunuzdan adam yönlenmez full der, bu yüzden non-steame kadar 31 kişi girebiliyor. 32. kişiyi steam olarak oyuna sokmanız gerekmekte.

Aldığınızda da bu şekildeydi, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz
HOSPİTAL GAMİNG İSTEDİK plugin yapmış vermiyor ama bunu CSDuragı halledibilir olarak düşündüm yani server biz yokken steamli birinimi beklicem öyle olmazki cs6 cs8 bunlar hep 32

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Barmen27

Ben zaten 32 full der biliyorum ama 30+2 bunu direk nosteam veya Steam iki tarafında almasını istiyorum yani Steam nosteam farkedmeksizin 32 kişi giriş yapılsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

Barmen27 yazdı: Pzt Nis 20, 2020 12:06 am Ben zaten 32 full der biliyorum ama 30+2 bunu direk nosteam veya Steam iki tarafında almasını istiyorum yani Steam nosteam farkedmeksizin 32 kişi giriş yapılsın
Dediginizi bugüne kadar çok kişi istedi fakat server satışları da böyle 30+2 server olarak aldınız siz onu bahsettiğiniz ip lere en son steamlk girdiği için öyle bende steam kullanıyorum çok serveri 32 yaptım bir giriyorum servera bakıyorum 32 olmuş. Çok steamli oyuncu var. Bende bu durumdan gayet memnunun bir steam li oyuncu olarak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Barmen27

DarkThrone yazdı: Pzt Nis 20, 2020 12:27 am
Barmen27 yazdı: Pzt Nis 20, 2020 12:06 am Ben zaten 32 full der biliyorum ama 30+2 bunu direk nosteam veya Steam iki tarafında almasını istiyorum yani Steam nosteam farkedmeksizin 32 kişi giriş yapılsın
Dediginizi bugüne kadar çok kişi istedi fakat server satışları da böyle 30+2 server olarak aldınız siz onu bahsettiğiniz ip lere en son steamlk girdiği için öyle bende steam kullanıyorum çok serveri 32 yaptım bir giriyorum servera bakıyorum 32 olmuş. Çok steamli oyuncu var. Bende bu durumdan gayet memnunun bir steam li oyuncu olarak

Hoş karşılarım ama dediğim gibi bazı sunuculurda öyle bir problem yok 30+2 de. Dediğim gibi Steam nosteam farkedmeksizin 2 sinide kabul etmesini istiyoruz bu eklenti veya her neyse bilmiyorum bazı sunuculurdan istedik hava yaptılar vermediler
Yani bunu genel olarak yapmak lazım çünkü gametracker sıralamasında baya düşüş yaşıyoruz
CS durağı bu konuda bize en güvenilir şekilde yardımcı Olucaktir buna inanıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

pustonicky

Mesaj gönderen pustonicky »

hocam bahsettiğin konu hakkında ömer bey zaten çok mantıklı bir açıklama yapmış. CSDuragindaki Tüm serverlerde 31. Kişiden itibaren Yönlendirme var. 32/32 Olursa Yönlendirme Nasıl adam atıcak? Biz istiyoruz diye bi dünya yokki yani şimdi sizde YÖN Hizmeti Alıyorsunuz e o zaman herkes serverini 32/32 olsun istiyor o zaman Yönlendirme hizmeti kapatılıp herkesin 32/32 olsun?

Yukarıda bahsettiğin ip adresleri var cs6 cs8 veya başka bir ip. bu Adamların steam Oyuncuları Fazla olduğu için 32/32 gözüküyor sürekli.

Eyer birisi bu durum hakkında bir plugin yaptıysa bu Yönlendirme Kuralının İhlalidir. bildiğin üzere Serverlerde Kapatılamayan Eklentiler var. Bu Eklentilerin başında YÖNLENDİRME eklentileri geliyor. Bu eklentinin harici veya başka sekilde kapatılması yasak diye biliyorum. Eyer varsa bunun yolunu bulup yapan ihbar et Whatsapptan veya burdan gereken işlemi ömer bey yapar

Kısaca 31/32 Tüm Csduraginda Sabittir. Bunun Değişmesi için TÜM SERVERLERDE YÖNLENDİRME HİZMETİ KAPATILMASI GEREKİR.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Barmen27

pustonicky yazdı: Pzt Nis 20, 2020 12:56 am hocam bahsettiğin konu hakkında ömer bey zaten çok mantıklı bir açıklama yapmış. CSDuragindaki Tüm serverlerde 31. Kişiden itibaren Yönlendirme var. 32/32 Olursa Yönlendirme Nasıl adam atıcak? Biz istiyoruz diye bi dünya yokki yani şimdi sizde YÖN Hizmeti Alıyorsunuz e o zaman herkes serverini 32/32 olsun istiyor o zaman Yönlendirme hizmeti kapatılıp herkesin 32/32 olsun?

Yukarıda bahsettiğin ip adresleri var cs6 cs8 veya başka bir ip. bu Adamların steam Oyuncuları Fazla olduğu için 32/32 gözüküyor sürekli.

Eyer birisi bu durum hakkında bir plugin yaptıysa bu Yönlendirme Kuralının İhlalidir. bildiğin üzere Serverlerde Kapatılamayan Eklentiler var. Bu Eklentilerin başında YÖNLENDİRME eklentileri geliyor. Bu eklentinin harici veya başka sekilde kapatılması yasak diye biliyorum. Eyer varsa bunun yolunu bulup yapan ihbar et Whatsapptan veya burdan gereken işlemi ömer bey yapar

Kısaca 31/32 Tüm Csduraginda Sabittir. Bunun Değişmesi için TÜM SERVERLERDE YÖNLENDİRME HİZMETİ KAPATILMASI GEREKİR.
Hospital gaming cs11 İstedik küfür eder gibi tsden kovdu bizi bı bakın ozaman bizde bu sorunu kapatmış olalim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

Barmen27 yazdı: Pzt Nis 20, 2020 1:00 am
pustonicky yazdı: Pzt Nis 20, 2020 12:56 am hocam bahsettiğin konu hakkında ömer bey zaten çok mantıklı bir açıklama yapmış. CSDuragindaki Tüm serverlerde 31. Kişiden itibaren Yönlendirme var. 32/32 Olursa Yönlendirme Nasıl adam atıcak? Biz istiyoruz diye bi dünya yokki yani şimdi sizde YÖN Hizmeti Alıyorsunuz e o zaman herkes serverini 32/32 olsun istiyor o zaman Yönlendirme hizmeti kapatılıp herkesin 32/32 olsun?

Hospital gaming cs11 İstedik küfür eder gibi tsden kovdu bizi bı bakın ozaman bizde bu sorunu kapatmış olalim
böyle bir plugin yoktur. Muhtemelen sizi keklemişlerdir. Takılmamak lazım fazla. Son kişi steam olsa ne Nonsteam olsa ne. Zaten kitlen fazla ise büyük bir kitleye hitap eden bir serverin varsa 32/32 rahat oluyor. Takılmayın bu kadar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli