Server kiralama
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
Server kiralama
Öncelikle Selamun Aleyküm cs2 ıpsını kıralamak ıstıyorum ama 1ooo lıram var calısıyorum butun paramı verıyorum bırdahakı ay kıramı öderken kalanını öderım cs2 ıpsyı almak ıstıyorum lutfen yardım edın bılgı beklıyorum tsk ederım
Link: | |
Linklerini gizle |
Server kiralama
Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, fiyatlarda kişiye özel düzenleme veya "tölerans" gösterilmiyor diye biliyorum. Para peşin kırmızı meşin.
Linklerini gizle |
-
Server kiralama
Anladım ama 2ci ay vermessem ıp yı alın elımden olsa emın olun 1ooo lıra peşin yatırıcam fakat cok sıkışık zamanıma denk geldı lutfen
En son mrphaz tarafından Pzt Eyl 03, 2018 1:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Server kiralama
Hiçbirimiz burda server satışı konusunda yetkili değiliz.. Ömer TELLİ'ye "omer@csduragi.com" adresinden mail atarak şansınızı deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi daha önce böyle bi şey görmedik, her şeyin bir ilki vardır siz şansınızı deneyin. Konuyu belirttiğim adrese mail atın.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Server kiralama
Çok zamandır csduragi sunucusundayım böyle birşey olmadı.Gerçi sormadım ama herkesin söylediği gibi söylemekte fayda var.İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Server kiralama
Bazen serveri uzun sure alan olmayınca yarı fiyat indirimi uygulanabiliyor 1200 1000 tl arasına düşüyor com uzantılı iplerde öyle ama netlerde varmı bilgim yok siz yinede mail atın
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Server kiralama
aynen bi ara görmüştüm sunucu 2000 tl fiyatı vardı,alınması uzun sürünce ömer bey 1200 fiyatına düşürdü.MarkWeLL yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:18 pm Bazen serveri uzun sure alan olmayınca yarı fiyat indirimi uygulanabiliyor 1200 1000 tl arasına düşüyor com uzantılı iplerde öyle ama netlerde varmı bilgim yok siz yinede mail atın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Server kiralama
Fiyatla birlikte server süresi de düşmüştü. Yıllık yerine 6 aylık kiralama yapıldı o yüzden fiyat düşürüldü...
Linklerini gizle |