Server Hile Kontrol Durumu..
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.26
- Clan İsmi: RémémBéR Us Bro
Eklenti Gayet Özenle Ve Başarılı Bir Şekilde Yapmiş Olan Uzman59 Çok Çok Tşk Ederiz .Sayesinde Serverimiz Hilelerden Kurtuldu Rahatça Oyun Oynabildimiz İçin Tekrardan Uzman59 Tşk Ederiz Eline Saglık Abi Herkese Tavsiye Ederim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
- Clan İsmi: JWGAMING
bende @uzman59 a çok teşekkür ederim. kısmet olamamıltır burdan etmek ellerine sağlık reis herkes kesinlikle kurdurmalı. herkese bedava bir hizmet sağlıyor diğer arkdaşların tersine bizimle paylaştı korumasını sağolsun.
Linklerini gizle |
-
Bukadar Server Sahibi Bu eklentiyi begenip Olumlu Bakıyorsa Var bunda bişeyler.
Bence Bu eklenti icin Uzman Kardesımızın @Yek'-ta ile Görüşşe Güzel olabilir. Yöneticilerin Düzenlemeleri Gereken Eksiklikler Vs tamamlanıp Belki CSDuragının Bütün Serverlerine Eklenebilir. @Yek'-ta @redarmygaming [@Bilinmeyen Etiket]
Bence Bu eklenti icin Uzman Kardesımızın @Yek'-ta ile Görüşşe Güzel olabilir. Yöneticilerin Düzenlemeleri Gereken Eksiklikler Vs tamamlanıp Belki CSDuragının Bütün Serverlerine Eklenebilir. @Yek'-ta @redarmygaming [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
Kendisine çok teşekkür ediyorum serverda admin yokken aimleri ve cfg işini sistem kendisi hallediyor Csd yeni paneli ile bu eklenti gelmeli bence
Linklerini gizle |
-
Uzman59 Şükrü abimize ben de teşekkür ediyorum. Bu hile korumasını kurduran ilk serverlardanız çok memnünüz 

Linklerini gizle |
-
Vallaha yardımcı oldugu icin teşekkür ederim cs3.csduragi.com ve cs11.csduragi.Net kurulumu yaptı ınanın baktım loglarda goruyorum hıle acanı banlananı wall engelleyıcı sayesınde hıle acılmıyor sagolsun @uzman59 teşekkürler
Linklerini gizle |
Konu sanki biraz fazla uzadı ve boş mesaj atma veya kasma yeri oldu gibi. Sorun çözüldü ise kilit.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
kardesım bence paylasımdan herkezın haberdar olmaları ıcın uzuyo sanırsam yanı burda kotu bı amac yok bana gore.redarmygaming yazdı:Konu sanki biraz fazla uzadı ve boş mesaj atma veya kasma yeri oldu gibi. Sorun çözüldü ise kilit.
Linklerini gizle |
Anlıyorum. ondan dolayı konuyu kitlemedim. Fakat inceden konu amacını sapıyor gibi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
Eklentiye Ek bir Güncelleme Geldi.. Eklentiyi uzman Kardeşime Tekrardan alt panel yardımı ile eski olan eklentiyi Silip Yeni Güncell Eklentisini Tavsiye ederim.
Linklerini gizle |