Server Çöküyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Server Çöküyor
hocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor, herhangi bir çökme olmadı. Tuhaf olan bmyenisilah.ini içeriğindeki modellerin yolu doğru ve sorunsuzca yüklendiler, isimlerini değiştirdim tekrar tekrar yükledim. Birçok şeyi yaptım fakat ne yaptıysam bmyenisilah.ini içeriğine model eklediğimde çöküyor. Acaba modellerde mi sorun var ? eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım.
bmyenisilah.ini içerisine eklediğim modellerin tümü bunlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son kaanapaydn tarafından Çrş Ara 11, 2019 9:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Server Çöküyor
Skinlerin dosya yollarının eklenti içeriğinden nasıl okunduğunu merak ediyor. Taşma vs olabilir.kaanapaydn yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:45 pmhocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor. eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım
Linklerini gizle |
Server Çöküyor
kaanapaydn yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:45 pmhocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor. eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım
sistem bmyenisilah.ini den ibaret değil. Asıl önemli olan .ini dosyasını kullanan eklentinin nasıl çalıştığı.
read_file yaparken for döngüsündeki bir hata her şeye sebep olabilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Server Çöküyor
Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:49 pmkaanapaydn yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:45 pmhocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor. eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım
sistem bmyenisilah.ini den ibaret değil. Asıl önemli olan .ini dosyasını kullanan eklentinin nasıl çalıştığı.
seypa yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:48 pmSkinlerin dosya yollarının eklenti içeriğinden nasıl okunduğunu merak ediyor. Taşma vs olabilir.kaanapaydn yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:45 pmhocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor. eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım
viewtopic.php?p=272625#p272625 Mesajını güncelledim, belki işinize yarayabilir bu da.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Server Çöküyor
ini okuma sistemiFatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:49 pmkaanapaydn yazdı: Çrş Ara 11, 2019 9:45 pmhocam eklenti içeriği derken ? şuanda bmyenisilah.ini içerisi boş ve userlerim bir saattir sorunsuz oynuyor. eklenti içeriğini ne yapıcaksınız anlayamadım
Kod: Tümünü seç
if(iG_SkinCount){
for(new i = 1; i < iG_SkinCount+1; i++){
copy(sG_SkinName[i],47,sGetStrData("mthr>%i>SkinName",i));
copy(sG_SkinModel[i],47,sGetStrData("mthr>%i>SkinModel",i));
iG_SkinCswID[i] = sGetIntData("mthr>%i-SkinCswID",i);
iG_SkinCost[i] = sGetIntData("mthr>%i-SkinCost",i);
iG_SkinStatus[i] = sGetIntData("mthr>%i-SkinStatus",i);
formatex(sL_Model,55,"%s%s.mdl",sD_ModelDir,sG_SkinModel[i]);
if(file_exists(sL_Model)){
precache_model(sL_Model);
}
else{
sSendLog("Bir model dosyasi bulunamadi dosya {%s}",1,sL_Model);
}
}
}
else{
sSendLog("Serverde hic skin bulunmuyor",2);
}
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Server Çöküyor
konu dışı olarak, bu 2 eklentiyi kapatmanızı tavsiye ederim.
mapconfigx.amxx
csd_gamemenu.amxx ; [ gamemenü - girişte server ismini yazar ]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Server Çöküyor
public client_putinserver(iP_ID){
iG_Money[iP_ID] = 0;
iG_Rank[iP_ID] = 0;
for(new i = 1; i < 7; i++){
iG_Achievements[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < 4; i++){
iG_UpdateAccount[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < iD_MaxSkin+1; i++){
iG_HaveSkin[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < 31; i++){
iG_SkinUsing[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < iD_MaxCase+1; i++){
iG_HaveCase[iP_ID][i] = 0;
iG_HaveKey[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < iD_MaxMusic+1; i++){
iG_HaveMusic[iP_ID][i] = 0;
}
for(new i = 1; i < 11; i++){
iG_cAchievements[iP_ID][i] = 0;
}
iG_MusicUsing[iP_ID] = 0;
Linklerini gizle |
Server Çöküyor
CurWeapon içeriği lazım.
Bu şekilde sorunu çözmek çok uğraştırıcı. Bir sürü değişken tanımlanmış. Sistemde Level EXP mi var para gibi bir şey mi bilmiyorum.
Hesapları sıfırlayarak dene. Eğer sıfırladığında hiç bir sorun olmazsa sorunun oyuncular oyuna girdiğinde eşyalarını çekmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Bu şekilde sorunu çözmek çok uğraştırıcı. Bir sürü değişken tanımlanmış. Sistemde Level EXP mi var para gibi bir şey mi bilmiyorum.
Hesapları sıfırlayarak dene. Eğer sıfırladığında hiç bir sorun olmazsa sorunun oyuncular oyuna girdiğinde eşyalarını çekmesinden kaynaklanıyor olabilir.
En son Fatih ~ EjderYa tarafından Çrş Ara 11, 2019 10:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |