Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
gülüm benım banlanmada sıkıntı yok onemlı olan csd nın tum ts3 lerıne saldırı atmaya calısan norveclının yasaklanması hee ben yasaklıysam ıp mı kontrol etsınler cs51 ts51 ın ana panelı bendeydı orasıda yasaklansın
adamlar mahkemeye verdi işlem icin metenın tel no su gözuktu
Bisey Sorcam Adam Seni Neden Mahkemeye Verdi Savcıya Gidip "Benim Anapanelimi Caldimi" dedi ?
kardo benım calınmadı bı cocun calındı mete tarafında yanı norveclı tarafından
Kardeşim Bak
1. Sen Boss Değilsin Çünkü Boss Bana Ts de Saydırıp Burda Kardo Diyecek Kadar Alçak Değil
2. Bi Diyosunki Norveclinin Anapaneli Çalındı Bi Diyosun Norveçli Çaldı Anlamadim o Kısmı Bi Aç
3.Poyraz Design Seni Zaten Tanıyorum Klanima Alt Klan Olarak Gelip Saldırı Atmaya Çalışmıştın Önceki Mesajlarınada Baktım Bu Hesap Bossa Ait Değil Gelmişsin Ben Boss Diyip Biseyler Geveliyosun Adam Gibi Yamuksuz Düz Bir Şekilde Konuşurmusun?
Bisey Sorcam Adam Seni Neden Mahkemeye Verdi Savcıya Gidip "Benim Anapanelimi Caldimi" dedi ?
kardo benım calınmadı bı cocun calındı mete tarafında yanı norveclı tarafından
Kardeşim Bak
1. Sen Boss Değilsin Çünkü Boss Bana Ts de Saydırıp Burda Kardo Diyecek Kadar Alçak Değil
2. Bi Diyosunki Norveclinin Anapaneli Çalındı Bi Diyosun Norveçli Çaldı Anlamadim o Kısmı Bi Aç
3.Poyraz Design Seni Zaten Tanıyorum Klanima Alt Klan Olarak Gelip Saldırı Atmaya Çalışmıştın Önceki Mesajlarınada Baktım Bu Hesap Bossa Ait Değil Gelmişsin Ben Boss Diyip Biseyler Geveliyosun Adam Gibi Yamuksuz Düz Bir Şekilde Konuşurmusun?
konuyu killetme yetkililer icin actım konuyu csd nın sahıbı gıbı konusmayıda bırak konuyu sana acıklamak zorunda degılım