Saldiri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Saldiri
merhaba ben ts85 cs85 sahibiyim ben alt clan olarak ts 74 cs83 e ekip olarak gittik herseyi anlastik ve 1 gun icerisinde bizi banladilar benim ts sifirlamak istediler kullanmacaz diyerek bizde odalari fln sildik sonra bizi banladilar lutfen yardimci olunuz

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Saldiri
suanda benim serverimin ismini kullaniyorlar reklam yapiyorlar kurucusu fatihdir
alpaslan.ayberk38@gmail.com
alpaslan.ayberk38@gmail.com
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Saldiri
Buna bişey yapilacagini sanmiyorum. Ortaklarinizi seçerken güvenilir kişiler olmasina dikkat edin.
Linklerini gizle |
-
Saldiri
tamam olabilir ama suanda bizim serverin ismini kullaniyorlar reklam yapiyorlar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Saldiri
Yönetim yine karismaz.ALPASLAN123 yazdı: Çrş Kas 21, 2018 10:16 am tamam olabilir ama suanda bizim serverin ismini kullaniyorlar reklam yapiyorlar
Linklerini gizle |
-
Saldiri
kardesim o zaman ben heryere saldiri yapam isimlerini çalam oyle bisi varmi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Saldiri
İsim çalmak mı? Sen serverin ismini domain ile üzerine mi aldın?ALPASLAN123 yazdı: Çrş Kas 21, 2018 10:26 am kardesim o zaman ben heryere saldiri yapam isimlerini çalam oyle bisi varmi
Kim nerden bilecek orasinin senin oldugunu?
Linklerini gizle |
-
Saldiri
Sacmalama bence 4 yildir oynarim beni taniyan tanir ben bosa aylik 100 lira vermiyom adalet sağlanacak
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Saldiri
Ben sana bu tür konulara yönetimin verdiği cevabı söyledim. Ama illaki yetkili biri baksın diyosan @Yek'-ta @Taha Demirbaş aha onlarida etiketledim.ALPASLAN123 yazdı: Çrş Kas 21, 2018 10:36 am Sacmalama bence 4 yildir oynarim beni taniyan tanir ben bosa aylik 100 lira vermiyom adalet sağlanacak
Linklerini gizle |
Saldiri
Ne bilelim, belki de iftira atıyorsun? Ne bilelim saldırmaları için yetkiyi kasıtlı olarak verdin? Sözüne neden güvenelim? Kimsin? Adamlar CSDuraginda olmasaydı kendi sunucuları olsaydı ne yapacaktın? Yetkileri silip banlamak saldırımı oluyor, ki yetkiyi sen vermişsin?
Linklerini gizle |