Saldırı !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 105
- Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
- Clan İsmi: MasterProGaming
Saldırı !
serverimda cok felaket saldiri oluyor bize mi özel sadece ?
cs231
saldiri sonrasi connected hatasi aldik panelde düştü server gözükmedi panelde
ve oyundaki tüm adminler banlandı. yardımcı olurmusunuz ?
cs231
saldiri sonrasi connected hatasi aldik panelde düştü server gözükmedi panelde
ve oyundaki tüm adminler banlandı. yardımcı olurmusunuz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Saldırı !
Forum kurallarına uygun konu açın.Saldırı işleri şu sıralar artmaya başladı bilmiyorum.Herkese yetki vermiceksiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 105
- Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
- Clan İsmi: MasterProGaming
Saldırı !
kimsede yetki yok ki saldırı yapsın. panel sadece bende mevcut. adminler deseniz hiç bir admine cvar rcon yetkisi verilmiyor klasik admin. fakat 2 defa yedik 2'sinde de server düştü komple 3-5 dk.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Saldırı !
Core sunuculara özel bir durum olmalı henüz sıfırlamadığım sunucumda ping yokken core sisteme geçiş yapan sunucuların genelinde ping vardı
Linklerini gizle |
Saldırı !
Forum kurallarına uymayan bir hareket yok. Saldırı muhabbeti olduğunda forum kuralları dışında ise tolerans bile gösterebiliyoruz. Bu yüzden bu tür konulara ortamı germemek için mesaj atmayınız, bize bırakın yeterli.
CS1Net saldırı almadı, sanırım benim IP ye ya saygınlığımdan yada saldırmaya yemediklerinden saldırmıyorlar. Ama CS6Net'e saldırdıklarını biliyorum. Ömer TELLİ ye mesaj attım buralarda olur birazdan.
CS1Net saldırı almadı, sanırım benim IP ye ya saygınlığımdan yada saldırmaya yemediklerinden saldırmıyorlar. Ama CS6Net'e saldırdıklarını biliyorum. Ömer TELLİ ye mesaj attım buralarda olur birazdan.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ıP :213.238.173.14
- Clan İsmi: BODRUM PENINSLA
- İletişim:
Saldırı !
bu durumdan cs14.com da nasibini aldı 3 kere çöktü
23:40 ile 23:49 arası
23:40 ile 23:49 arası
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Saldırı !
Biraz pro takılayım dedim 20 dakika içinde core sunucularda 2 kez aşırı ping artışı oldu ikisinde de henüz sıfırlamadığım sunucuyu kontrol ettim henüz core sisteme geçiş yapmayan sunucumda ping yoktuCSmiLeFaCe yazdı:Forum kurallarına uymayan bir hareket yok. Saldırı muhabbeti olduğunda forum kuralları dışında ise tolerans bile gösterebiliyoruz. Bu yüzden bu tür konulara ortamı germemek için mesaj atmayınız, bize bırakın yeterli.
Linklerini gizle |
Saldırı !
Bana da gelmiş saldırı. Saldırı mı artık bilmiyorum, bütün coreları görüyor ise vardır bir şeyi. Az önce serverdakilere sordum, benim görmediğim bir ping artışı oldu mu diye, oldu dediler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Server Saldırı Yiyoruz
[@Bilinmeyen Etiket] Bey Dun Aksamda Bu Saatlerde Ping den Server Çökmüştü 1 kac kez Ben csduragındakı Bütün Serverlere Saldırdıklarını Zannedıyordum Ama Bugun 15 dk İçince Saat 23:35 ve 23:45 Arası 16v16 :Mac Attırmak İsterken 3 Kere Saldırı Aldım Ve Diyer Serverdeki Sunucu Sahipleriyle İletişime Geçtim Onların Serverlerınde Her Hangi Bi Saldırı Olmamıs Ogrendiğime Göre spoof atıyorlarmış Sizden Ricam Loglara Bakıp Fixlermisiniz Teşekkürler İyi Geceler Diliyorum...

00:10 gece simdi yıne saldırdılar... [@Bilinmeyen Etiket] Bey.

Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org

En son |.Gene[R]aL.| tarafından Prş Mar 09, 2017 12:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |