Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

RooBiNHooD Tehdit !

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

@ceyhunreis Kardeşim sen O ssleri RoobinHooddan almışsın konuşuyorsun BOŞ yapma asabımı bozma BİZ KİMİN KİMLE ÇALIŞTIĞINI SİZDEN DAHA İYİ BİLİYORUZ YASAKLI OYUNCU BARINDIRMADIK O ADAM KAÇ KERE UZAKLAŞTIRILDI LOGLAR KONTROL EDİLEBİLİR! HATTA İYİ BAKIN GEÇMİŞE SALDIRI ATTIĞIDA GÖZÜKÜYOR. Sİzle bu boş mevzuları Konuşmaktan bıktım Oturup O VİDEONUN SİZDE OLDUĞUNU AYLARDIR BİLİYORDUM OTURUP 50 KERE TEHDİT ETTİĞİNİDE BİLİYORUM CEYHUNREİSİN UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM @OMERTELLI

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
oCezaMelegi
İletişim:

RooBiNHooD Tehdit !

@KelAynak. SS 3 AYLIK KARDEŞİM ŞU AN TSMİZE BAKICAK OLURSAN ÖYLE BİŞEY YOK ÖYLE BİR ADAMDA YOK AYRICA OTURUP TEHDİT ALMAKTAN BIKTIK EN SONUNDA BU ŞEYİ AÇTIK BU SWDE ROBİNHOOD DENEN ADAMIN GÖZÜ VAR VE KENDİ AĞZIYLA BANA PARA TEKLİFTE ETTİ SWYİ ALMAK İÇİN SWYİ ALAMAYINCADA SALDIRILARA AÇIKTAN YARARLANIP SALDIRMAYA BAŞLADI. KEK0 DENEN BİR ŞAHIS DAHA VAR AYRICA ONUN ADAMI BU O ÖZEL ÜYE VERDİ BEN BU ŞAHISI KLANIMA SOKMADIM SOKMAMDA. LOGLARA BAKILABİLİR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ceyhunreis

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen ceyhunreis »

ben ss almadım sızın yasaklı oyuncu barındırdıgınızı kanıtladım yedıremıyorsunuz :D Boyle bı sacmalık acıonuz sımdı robınhod ugur modem restleyıp ts gelmıstır emınım :D Omer bey loglardan bakar o gun olmusmu oyle bısı olmamısmı :D goruruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen ulyoS »

oCezaMelegi caps lock'u kapat okuma yazmamız var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
oCezaMelegi
İletişim:

RooBiNHooD Tehdit !

http://hizliresim.com/R1l6z6 kardeşim yetki düzenine bak Bir senin kime çalıştığınıda biliyoruz BURDA OLAY YAPMA! @alpersoylu34 Hocam okuma yazmanız yok diye yapmadım zaten kusura bakma.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ceyhunreis

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen ceyhunreis »

@oCezaMelegi Hıc bır sey onemlı degıl Sen RooBiNHooD uguru barındırmıssın tsende sw ende ysaklı oyuncu barındırdıgın ıcın boyle bır komple kurdun bastan barındırmıcaktın yasaklı oyuncuyu sw ende ts ende

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Ne kadar seviyesiz insanlar var.Yok panel Çalma ts3 calma yok baskasinin kuyusunu kazmaya calismalar yaslari kac bunlarin ? Boyle isleri yapanlari varya tobe ya gunlerdir yok su yasaklimi bu yasaklimi bos konularla forumu mesgul ediyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen noeldayi »

ağalar oyun için birbirinizin hakkına giriyorsunuz? ömer telli dışında yorum yapmayin bence neyse cıkar ortaya oyun için hak girmeye değmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kek0
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

RooBiNHooD Tehdit !

Mesaj gönderen Kek0 »

ROOBİNHOOD [UGUR] SERVERINIZEDE GIRIYORDU KARDESIM DAHA KALMIŞ BANA DIYORSUNUZ OZEL UYEYI SEN VERDIN DIYE BU ADAM OZEL UYEYKEN ALIP BANLASAYDINIZ OZMAN SW GIREMESINE MUSADE EDEN SIZSINIZ !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli