Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İp Kiralama Hatalari ! (aciklayin)

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
gorkem245

Mesaj gönderen gorkem245 »

öncelikle selamın aleykum bende 30-34 ip sini bekleyen bir csduragi müşterisiydim,30 u yakalayıp herşeyi tikliyorum saniyede ve ben robot deilim güvenligini yapıyoruz atla atla diyor böyle bir saçmalık olabilirmi belki suan ip i ben çekmiş durumdaydım yani musluk sec diyor resim tıklıyorum atla diyor tik olmuyor yani bu sorun bir tek bendemi oldu rica ediyorum bu nasıl bir güvenlik duvarıdır. kaç saattir ip için uraşıyorum olaya bak.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son gorkem245 tarafından Pzr Ara 20, 2020 9:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gorkem245

Rica Ediyorum Biri Acıklasın

sinir den düzgün yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın yani ilk güvenlik yangın muslugunu seç diyor seçiyorum 3-4 resim atla olan yerde tamam olması lazım bu full atla atla atla diyo böyle adamlar 00001 saaniyede çekiyorlar zaten birde atla atla atlamı yapacaz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

geçmiş olsun seo gene yapmış yapacağını

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mashtfee

Mesaj gönderen Mashtfee »

Evet bende bazen çıkıyor bazen de çıkmıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Bu tamamen sizin şansınız ve internetiniz ile alakalı bir durum. Şu "Seo" denen çocukta kim?

Düzenleme ; Bu uyarıyı nasıl direk atlarım diye düşünüyorsanız, farklı tarayıcı deneyebilirsiniz, mobil verinizi kullanarak deneyebilirsiniz.
En son ulyoS tarafından Pzr Ara 20, 2020 9:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gorkem245

şans diye birşey olmaz kardeşim 40 50 kişi bekliyor bu bir hatadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

yilmazulukan

Mesaj gönderen yilmazulukan »

Hayılısı olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

gorkem245 yazdı: Pzr Ara 20, 2020 9:25 pm şans diye birşey olmaz kardeşim 40 50 kişi bekliyor bu bir hatadır.
Ne kadarda eminsiniz şans diye bir şey olmadığından. Bu kadar emin olmayın bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gorkem245

güzel kardeşim bu birtek neden bende bu şans neden bana gülmüyor bu sitede ? yani bir tek benim şansım olamaz bir konu daha acılmıs aynı sorundan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

gorkem245 yazdı: Pzr Ara 20, 2020 9:29 pm güzel kardeşim bu birtek neden bende bu şans neden bana gülmüyor bu sitede ? yani bir tek benim şansım olamaz bir konu daha acılmıs aynı sorundan.
Burada demek istediğiniz şey bariz şekilde "kayırma var" oluyor, bu arada bu güvenlik aşamasını kaldırırsa Ömer bey bir çok makro uygulaması ile size kalmadan anında alırlar o adresleri. İnternete "google recaptcha " olarak yazıp arattığınızda bu durumla ilgili bir çok yazı ve video göreceksiniz illa içlerinden biri sizlere yardımcı olacaktır, en azından yok onda bu çıktı bende atlama yaptı onda trafik lambası bende uçan kuş muhabbeti ortaya çıkmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli