respect gaming yasaklanmasında neden haksızlık oluyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
@Ayaz Hepyek ben @iMpOrTaKaL canım enes'in diğer ortağıyım açıklıyorum yani bu konuda korkmuyorumda merak etme. ayaz güzel oyuncusun bilader baş rol yaparsın kendini. dine saygın yoksa bari başkalarının hakkını yeme.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
sen respectten oldugunu nekadar belli ettirdin kendini enesde benim adamlarım herseyi yapıyor demiş tesadüfe bakSUPERPROKINGS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:09 amArkandayım Dostum İnşallah Benıde Sizden Sanmayın Sadece Forumdan Gördügümü Söyluyorum Haklısınız.StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:07 am biz sadece 1 aylık arkadaşımın serverine ziyaret ettik ve üstelik sadece 1 ay için onun ortamını doldurmak için gittik onun ortamı doldukça zaten kapatıcaktık bizim cs35 ve ts49 panel içindede 390 tl vardı yani

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
Yancıları Geldi Gidin Allaha Söven Sizler Burda Boş yapıyorsunuz Masum Bi kıza ahlatarak query salan sızler yazıklar olsunMANAFOR* yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:09 amYa Kardesim Kimseye Oncelik Falan Verilmiyo Mantigi Olan Zaten Anladi Video Kurgu Gelmisin Burda Bos Bos Yorum Yapiyorsun Yok Onalara Oncelik Veriliyo Yok Bu ŞuSUPERPROKINGS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:05 amBu Laftan Sonra Yasaklanabilirim Ama Solicem Hellforce Çok öncelik verılıyor ömer tellinin anasına sovuyor adam canlı canlı herşey kanıtlı ama bişey yapılmıyor sizin yaptıgınızda yanında az kalır ama oraya ne denemek için gitinizStaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:02 am ömer abi ben eski bir csduragi üyesiyim üstelik respect gaming'de enes'in ortağıyım eski kullanıcı adımda @iMpOrTaKaL
neden en ufak bir şey olduğunda biz yasaklanıyoruz,bunu defalarcada söyledik bize haksızlık yapılıyor biz başka sunucuyada adam çekmedik sadece kendi yönetim ekibimizi 1 aylık oraya denemelik olarak gittik birde bizim panelimizde 390 tl,ts49 ve cs35 dururken neden geçelimki panelimizdeki paradamı yazık değil yani madem bu konuda bizi yasakladınız itirazımız var size dünya kadar küfür eden hellforce sonra en ufak hatamızda yasaklanan biz rica ediyorum artık şu sonucu değiştirin hakkımız yeniyor
Not : ömer bey,sizde biliyorsunuz enes sizin sunucunuzda yıllarca kaldı,size ihanet eden bir insanda değildi şu sonucun farkına varsanız. değiştirin artık şunu kolay gelsin şimdiden
[@Bilinmeyen Etiket]
Forumu Takip Etmiyorsan Boş Yorum Yapma.
En son SUPERPROKINGS tarafından Pzt Oca 21, 2019 12:12 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
SUPERPROKINGS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:10 amYancıları Geldi Gidin Allaha Söven İnsansınız Ya yazıklar olsunMANAFOR* yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:09 amYa Kardesim Kimseye Oncelik Falan Verilmiyo Mantigi Olan Zaten Anladi Video Kurgu Gelmisin Burda Bos Bos Yorum Yapiyorsun Yok Onalara Oncelik Veriliyo Yok Bu ŞuSUPERPROKINGS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:05 am
Bu Laftan Sonra Yasaklanabilirim Ama Solicem Hellforce Çok öncelik verılıyor ömer tellinin anasına sovuyor adam canlı canlı herşey kanıtlı ama bişey yapılmıyor sizin yaptıgınızda yanında az kalır ama oraya ne denemek için gitiniz
Forumu Takip Etmiyorsan Boş Yorum Yapma.
Linklerini gizle |
@StaceBey46 @StaceBey45 Bu hesaplar senin ve yeni değil miler ?
Ben seni banladığımı sanıyorum forumdan ?
Çift hesap ban sebebi dir bunu biliyor musun ?
Linklerini gizle |
-
Yav kardeşim helforce umrumda değil. Ne yaparsa yapsınlar, sizin niyetiniz beni şaşırtıyor. Siz gitmişsiniz biz gitmişken helforcede gitsin diyorsunuz.StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:08 ambelliki hellforceyi savunuyorsun,ama sen bilmiyonki nasıl insanlar neyse kardeşim kusura bakmayın.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:05 am Ya siz ne boş kişiliktesiniz. Siz yasaklanmışsınız Helforceden ne istiyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ayaz hakkımda bilgin yoksa,fikrimde olmasın.Ayaz Hepyek yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:10 amsen respectten oldugunu nekadar belli ettirdin kendini enesde benim adamlarım herseyi yapıyor demiş tesadüfe bakSUPERPROKINGS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:09 amArkandayım Dostum İnşallah Benıde Sizden Sanmayın Sadece Forumdan Gördügümü Söyluyorum Haklısınız.StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:07 am biz sadece 1 aylık arkadaşımın serverine ziyaret ettik ve üstelik sadece 1 ay için onun ortamını doldurmak için gittik onun ortamı doldukça zaten kapatıcaktık bizim cs35 ve ts49 panel içindede 390 tl vardı yani![]()
ve iftiralara devam edeceksen bilki bu son olmasın ama Allah yukarda seninde haksızlığın ortaya çıkacak bilmiş ol.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
taha bey boşuna açmıyorum ortada bir haksızlık varTaha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:11 am @StaceBey46 @StaceBey45 Bu hesaplar senin ve yeni değil miler ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@Taha Demirbaş
daha öncede konu açmıştım dinlemeden okumadan yasakladınız az bile olsa hak vermediniz. birde haksızlığa katılıyorsunuz yapmayın şunu lütfen burda haksız olanları dile getiriyoruz dinlemiyorsunuz.
daha öncede konu açmıştım dinlemeden okumadan yasakladınız az bile olsa hak vermediniz. birde haksızlığa katılıyorsunuz yapmayın şunu lütfen burda haksız olanları dile getiriyoruz dinlemiyorsunuz.
Linklerini gizle |
Mal getiriyorum tüccarım fakat gerekli belgeleri sağlamıyorum kaçakçılık yapmıyorum demekle aynı iş.
Linklerini gizle |