Yasaklanmış üye olduğu, serverlarının açık olduğu gerçeğini değiştirmez.Leooo yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:36 pmYasaklanmış üye boşa yazmışsınız.StVaveyla yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:35 pmSizin yaptığınızın, başınıza gelmesi gülünç bir durum. bir günde kaç kere cs84.csduragi.com banladığımın haddi hesabı yoktengrijail yazdı: Cmt Oca 27, 2018 12:03 am Merhabalar serverimize reklama gelen klan ve paneldeki ip görüntüsü biliyorum şikayet bölümü kapalı ama yinede paylaşmak istedim
![]()
![]()
Reklama gelen ts129 ??
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Reklama gelen ts129 ??
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Reklama gelen ts129 ??
Anlamadınız yasaklanmış zaten forumdan, boşa hortlatmayın yani.StVaveyla yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:37 pmYasaklanmış üye olduğu, serverlarının açık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Reklama gelen ts129 ??
Allah allah işe bak yav, bunu sen mi söylüyorsun ?tengrijail yazdı: Cmt Oca 27, 2018 2:09 am Klan olarak bi gururları varsa başkalarının serverine gidip reklam atmazlar diye düşündüm foruma bu konuyu açtım
Linklerini gizle |