Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Rechecker hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
zeichen
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt May 30, 2016 6:25 pm

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen zeichen »

Kod: Tümünü seç

# Resource checker
#	-> Template keys from CMD exec
#		[name]		- nickname client
#		[ip]		- IP address client
#		[ip]	- userid client
#		[steamid]	- SteamID client
#
#		[file_name]	- the path of the file
#		[file_hash]	- hash the file of responce client
#		[file_md5hash]	- md5hash the file of responce client
#
#	-> Format
#		path to file		hash		(exec cmd)
#		"../opengl32.dll"	3cc7f256	"kick [userid]"
#
#		NOTE: Hash enough 4 bytes (or 8 characters)
#			-> Example
#				full md5 hash:		3cc7f256fab2fd6bbb3eb65a118b0ef0
#				4 bytes from the hash:	3cc7f256
#
#	-> Flags
#		BREAK		- when detected, do not check a next files
#		IGNORE		- no detect on specifed hash values
#
#	-> Template keys from Hash
#		UNKNOWN		- check for any other hash
#		MISSING		- check for the missing file
#		3cc7f256	- check for matching on hash
############################################################################


"../cdhack.dll"	                                       UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. CDHack'" BREAK
"../Cpt_Hook.dll"                                      UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Cpt_Hook'" BREAK
"../a.dll"                 					           UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Private Aim'" BREAK
"../standard.ini"			                           UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Leis'" BREAK
"../winsta.dll"                 					   f33cb3da               "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Rapid hack'" BREAK
"../dsound.dll"                 					   f33cb3da               "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Rapid hack'" BREAK
"../ExtraM~1.mix"         					           UNKNOWN			      "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. ExtraMirror'" BREAK
"../log.txt"										   UNKNOWN				  "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Intelligent'" BREAK
"../ehv22_engine.dll"	                               UNKNOWN	              "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. EHack'" BREAK
"../nospread.dll"                     			       UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Antiotdacha'" BREAK
"../pubjoy1.0.ini"			                           UNKNOWN                "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Pubjoy Hack'" BREAK
"../CS Public satedit.dll" 							   UNKNOWN 				  "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. CS Public satedit'" BREAK
"../SmiLe.dll" 										   UNKNOWN 				  "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. Aim SmiLe'" BREAK
"../PubJoy.dll"                     				   UNKNOWN			      "kick [userid] 'Hile Tespit Edildi. PubJoy'" BREAK
Sorunsuz kullanıyorum fakat server içinde şu user şunu bunu kullandığı tespit edildi tarzında yazı çıkartmak istiyorum nasıl yapabilirim arkadaşlar? Oyuncunun kullandıkları ne sebeple atıldıkları panel consolundan gözüküyor server içinde başkalarınında görmesini istiyorum bilenler yazsın rica ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
Mesajlar: 9625
Kayıt: Cmt Eyl 12, 2015 12:40 pm
İletişim:

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Server IP adresiniz nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
zeichen
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt May 30, 2016 6:25 pm

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen zeichen »

-REKLAM-
Yardim edersen sevinirim yekta. kick [userid] yerine banip [ip] yada ban [ip] tarzi bisey yazmam mi gerek sencede.

Burasi bir forumsa ve forumun genel mantigi bilgi veya legal illegal dosya paylasim platformuysa su attigim ip reklam iceriyor denmemeli. Saygilar.
En son Yek'-ta tarafından Sal Ara 06, 2016 12:19 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Reklam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
Mesajlar: 9625
Kayıt: Cmt Eyl 12, 2015 12:40 pm
İletişim:

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burası CSDurağı sunucusunun forumu ve her forumun belli başlı kuralları vardır. Diğer CS 1.6 ve TS3 sağlayıcılarının reklamını yapmak yasaktır. Burada CSDurağı ip sahipleri yardım ister yardım alır yardım eder, forumun kurulma amacıda budur. CSDurağının vermediği teknik destek burada gönüllüler tarafından verilir. Her forum bir değildir.

Konuna gelir isek; Rechecker hakkında bu forumdan bilgi çıkmaz, konuya en iyi hakim olan [@Bilinmeyen Etiket] ve bizim o kısma erişimimiz yok. Rechecker'ı indirmiş olduğunuz yere sormanız daha yararlı olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
zeichen
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt May 30, 2016 6:25 pm

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen zeichen »

Elin rusu skype dan tw baglanarak 1 saat ugrasti benim icin RevCrew di nickide. Google transleta den cevire cevire. moduller bakiyoruz runnig pluginlere bakiyoruz runnig. En sonunda olayin hlds6153 den rehlds 934 e guncellememizle ortadan kalkti. Fakat gel gorelim ki forum kurallar kisminda bakmadim gerci ama sadece csduragi kulanicilari bu forumdan yararlanabilir tarzinda bi madde gormedim. Oyle bile olsa actigim konu onaylanmazdi. Gerci konuda ipden degil sorunumdan bahsetmistim. Sen ip sorana kadar. Kendi sitenden daha çok aktif olman uzucu. Ben sahsen bilgili oldugum konularda insanlara yardimci olmaktan buyuk haz duyuyorum. Onu oraya bunu suraya sor deyip insanlari otekelestirmeden. Genel olarak toplumdaki en buyuk sorunlarimizdan birisi su ayrimcilik olayi. inanki su olay aslinda zerre umrumda degil su yaziyi su oyuncularda gorsun pehh. Eminimki biliyosundur bile yazdigin eklentileri biliyoruz cogunu basarilisinda bu konuda .
Neyse ne sitem ettim bende ya . sorun yok my friend aynen devam. Saygilar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
Mesajlar: 9625
Kayıt: Cmt Eyl 12, 2015 12:40 pm
İletişim:

Rechecker hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burası başka bir forum olsa IP sormadan yardım edeyim ama burası CSDurağı forumu. CSDurağı serverında IP si olan kişi bunu sormaz, kim olduğunu merak ettiğim için sordum.

Böyle böyle öğreneceksin, bende zamanında elin rusları ile az muhabbet etmedim. Her birisi ile karşılıklı yardımlaştık fakat hepsi ile bağlantım kesildi. Benim yaptığımda ötekileştirme değil, bazı insanlar istediklerini aldıktan sonra bir teşekkür dahi etmeden bırakıyor, başka bir yerde ismimiz geçtiği zaman ismimizi kötü gösteriyor. Bu sebeple bende herkese yardımı kestim, bana yakın olanlara yardımcı oluyorum. Kendi sitem yok, bu forumda da olmamın amacı ortam, çünkü gönüllü destekler olarak iyi muhabbetimiz var. Elimden geldiğince kendilerine yardımda bulunuyorum, onlarda başkalarına yardımda bulunuyor. Yani anlayacağın kenara çekildim ben. Tek kendi serverıma bakıyorum.

Neyse konu uzamasın, konuyu silinenlere alıyorum, sormak isteyeceğin bir soru olursa özelden sorabilirsin bana.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli