Ben sunucuma deathmatch açmıştım sonra onu kapattım lakin öldükten sonra yine doğma var, şimdi ben bu sunucuyu nasıl pro mod haline çevireceğim lütfen yardım edin bayadır uğraşıyorum ama yapamadım.
C.S 1.6 Pro Mod Yapmak!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Smony
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
C.S 1.6 Pro Mod Yapmak!
Merhaba saygı değer arkadaşlar;
Ben sunucuma deathmatch açmıştım sonra onu kapattım lakin öldükten sonra yine doğma var, şimdi ben bu sunucuyu nasıl pro mod haline çevireceğim lütfen yardım edin bayadır uğraşıyorum ama yapamadım.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
tovanja35
C.S 1.6 Pro Mod Yapmak!
Modu kapattıktan sonra sunucuyu kapatıp yeniden açın.Smony yazdı: Cmt Mar 28, 2020 10:59 pm Merhaba saygı değer arkadaşlar;
Ben sunucuma deathmatch açmıştım sonra onu kapattım lakin öldükten sonra yine doğma var, şimdi ben bu sunucuyu nasıl pro mod haline çevireceğim lütfen yardım edin bayadır uğraşıyorum ama yapamadım.![]()
Düzelmez ise csdm.cfg içerisinden enable 0 yapın.
Oda olmaz ise mp_forcerespawn 1 ayarındadır, 0 yapın.
| Linklerini gizle |
C.S 1.6 Pro Mod Yapmak!
Aç kapa yapmayı deneyin.
mp_forcerespawn cvar ayarının 0 olduğunu kontrol edin.
Eğer hala açık ise eklentiler kısmından csdm modu bir kere açın map değişin. Ardından tekrar kapatarak deneyin.
mp_forcerespawn cvar ayarının 0 olduğunu kontrol edin.
Eğer hala açık ise eklentiler kısmından csdm modu bir kere açın map değişin. Ardından tekrar kapatarak deneyin.
| Linklerini gizle |
-
Smony
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
C.S 1.6 Pro Mod Yapmak!
Çok teşekkür ederim sunucuyu kapattım açtım düzeldi.
Allah razı olsun. <3
Allah razı olsun. <3
| Linklerini gizle |