Power Manager Hatasi [ÖNEMLİ]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 605
Ardaşlar,
Açtiğim Konu Forum Dişi Bir Konu Fakat,Redarmy'nin İzni Vardir.Yorumlarda Forum Kurallarina Uyunuz Gibi Şeyler Yazmassaniz Sevinirim.Şimdi Konuya Deyeyim Biraz,Herhangi Bir Oyun Oynadigimda Bilgisyar Aniden Kapaniyor Ve Power managaer Hatasi Verip Kapaniyor.Okadar Araştirdim Biraz Birşeyler Çikti Fakat Anlam Veremedim Son Çarem Sizlersiniz.Buda Olmassa Teknik Servise Götüreceğim.
Açtiğim Konu Forum Dişi Bir Konu Fakat,Redarmy'nin İzni Vardir.Yorumlarda Forum Kurallarina Uyunuz Gibi Şeyler Yazmassaniz Sevinirim.Şimdi Konuya Deyeyim Biraz,Herhangi Bir Oyun Oynadigimda Bilgisyar Aniden Kapaniyor Ve Power managaer Hatasi Verip Kapaniyor.Okadar Araştirdim Biraz Birşeyler Çikti Fakat Anlam Veremedim Son Çarem Sizlersiniz.Buda Olmassa Teknik Servise Götüreceğim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Hata verdiği zaman cızz diye ses geliyor mu ve laptop mu masaüstü mü?
En son MRX3565 tarafından Prş Haz 01, 2017 8:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Dizüstü?MRX3565 yazdı:Hata verdiği zaman cızz diye ses geliyor mu ve laptop mu dizüstü mü?

Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Bu sizin ınternette arayarak bulup halledebileceginiz bir sorun değil. Bilgisayarın anakartina bir zarar gelmeden (kapanmasindan dolayi) garantisi varsa teknik desteğe yoksa bir bilgisayarcıya götürün derim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: InFlaMes GaminG
bendede benze bı sorun bardı ana kartın sogutucusunu konturol et gevseklık olabılır bende oylrydı en ufak bır gevseklıkte bıle ısınıyor ona bı bak derım
Linklerini gizle |
-
leptop bilgisayarim.leptopun içini açtim fakat ana kartin oldugu bölümü nerden bilmiyorum görsel olarak yardim ederseniz çok sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Tam kapanacakken fan sesi artiyor.cizz diye bir ses gelmiyor,fana baktim herhangi toz vb. yok.MRX3565 yazdı:Hata verdiği zaman cızz diye ses geliyor mu ve laptop mu masaüstü mü?
Linklerini gizle |
-
Bilgisayara önce soğtucu alın, güncellemeden sonra olmaya başladıysa sistem geri yükleden en son güncellemeye bakın ve kaldıron. sonradan ram ekran kartı vb. eklediniz mi ? Bilgisayarınız eskiyse anakartın ömrü bitiyordur ve şarj ederken asla 100 olmadan çıkarmayın.
Linklerini gizle |
-
Bilgisayar 2013 Ten Kalma Bir Bilgisiyar.Anakart Önceki Sene Yenilendi Herkangi Bir Ekrankarti ve ram eklemedim.Sogutucum Var Fakat İşe Yaramiyor.Yani Kapanmasini Engellemeyio
Linklerini gizle |