Arkadaşlar 2 Adet Pluginimde Söyle Bir Uyari Hatasi Veriyor Fakat Uyari Hatasi Zarar Vermez Biliyorum Fakat Genede Kalkmasini İstiyorum Kacinci Satirda Nereyi Duzeltirsem Kalkar Hata Aşağıda Belirttigim Gibidir
1.PLUGİNİMDEKİ
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zp_thermal_zombie.sma(36) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "cvar_enable"
2.PLUGİNİMDEKİ
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zp_class_paokai.sma(560) : warning 233: symbol "plugin_modules" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This forward is no longer called.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zp_class_paokai.sma(561) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zp_class_paokai.sma(562) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zp_class_paokai.sma(563) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
Plugindeki uyari hatasi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
-
Plugindeki uyari hatasi
Warning zarar vermez diye birşey yok, adı üstünde hata düzeltilmesi gerekiyor, sma yı görmeden kimse net olarak birşey diyemez. Zaten o yazılanları türkçeye çevirseniz bile hatayı giderebilirsiniz, 2. pluginde plugin_modules ve require_module bunların etksisiz olduğunu söylüyor mesela, kendiniz çözmeye çalışın, baktın yapamıyorsun yardım eden illa ki olacaktır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Plugindeki uyari hatasi
Ugraşmadan Konu Açtıgımı Kim Söyledi? Baya Bir Ugraştım O Satırları Silince Hata Gidiyor Fakat Oda Etkisiz Cvarı Etkisiz Hale Getiriyor Bildigim Kadarıyla ve Kendim Çözmeye Çalıştım Fakat Yapamadım Hangi Satır Oldugunu Filan Anladım Fakat Hangi Yazıyı Düzeltcegimi Bilmiyorum Sma Olmadan Kimse Anlayamazmı Yani Smayı Paylaşmak İstemiyorumda?MRX3565 yazdı:Warning zarar vermez diye birşey yok, adı üstünde hata düzeltilmesi gerekiyor, sma yı görmeden kimse net olarak birşey diyemez. Zaten o yazılanları türkçeye çevirseniz bile hatayı giderebilirsiniz, 2. pluginde plugin_modules ve require_module bunların etksisiz olduğunu söylüyor mesela, kendiniz çözmeye çalışın, baktın yapamıyorsun yardım eden illa ki olacaktır.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: InFlaMes GaminG
Plugindeki uyari hatasi
@jumple01
Hatag olan satırların fotografını atabılırsın mesela belkı oyle soylerler nerde hatag oldugunu
Hatag olan satırların fotografını atabılırsın mesela belkı oyle soylerler nerde hatag oldugunu

Linklerini gizle |
-
Plugindeki uyari hatasi
İyi Akıl Ettiniz Tşk Ederim Öneriniz İçin Ekliyorum ResimleriFikret Köseler yazdı:@jumple01

1.PLUGİNİN RESİMLERİ

2.PLUGİNİN RESİMİ

Linklerini gizle |
-
Plugindeki uyari hatasi
KONUYU RİCA ETSEM KİLİTLEYEBİLİRMİSİNİZ? YENİ KONU AÇIP SMALARI PAYLAŞCAM YOKSA ÇÖZÜLMÜCEK SORUNUMDA
@redarmygaming
@Yek'-ta

@redarmygaming
@Yek'-ta
Linklerini gizle |