plugıncı ıyı anlar
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
plugıncı ıyı anlar
arkadas bı plguın yukledım ıcınde server coekrtme kodu varmıs ne olablır nnolur yazın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
-
plugıncı ıyı anlar
Caddegargenin dediği gibi öyle bir kod yoktur ama lag fps düşürücü kodlar vardır.Pluginlerinizi kontrol edin içlerini bilmiyorsanız alt panel açın ve birinden yardım isteyin.
Linklerini gizle |
plugıncı ıyı anlar
@CoderYusuf Pluginlerinizin Güvenilir kaynaklardan olmasına özen gösteriniz. Bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
@caddegarge
Bu tür insanlar var elbette. Tek bir plugin atarak serverini çökeltebilirim. Bunu yapmak basit fakat niye yapayım ? yapılamaz diye birşey yoktur. Ya model dosyası koyar yüklemez fark etmezsiniz. Yada motd ekranındaki for kodunda hata yaparak veya for kodu içerisindeki motd sayfa kodlamaya yarayan kodları yanlış yada eksik yazar bu sefer sen bulamazsın. Serverin hep çöker.
Gelelim Çözüm bilgisine ; en son yüklediğin pluginlerin başına , yada ; işareti koyun. Serveriniz çökmüyor ise ; koyduğunuz pluginler arasında eleme yapın.
Dersenizki tümünü kaldırdım bulamadım hayla çöküyor. Demekki sizden kaynaklı bir sorunda olabilir. Çakışma vs. Sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Serverinizi sıfırlamak son çarenizi olacaktır.
@caddegarge
Bu tür insanlar var elbette. Tek bir plugin atarak serverini çökeltebilirim. Bunu yapmak basit fakat niye yapayım ? yapılamaz diye birşey yoktur. Ya model dosyası koyar yüklemez fark etmezsiniz. Yada motd ekranındaki for kodunda hata yaparak veya for kodu içerisindeki motd sayfa kodlamaya yarayan kodları yanlış yada eksik yazar bu sefer sen bulamazsın. Serverin hep çöker.
Gelelim Çözüm bilgisine ; en son yüklediğin pluginlerin başına , yada ; işareti koyun. Serveriniz çökmüyor ise ; koyduğunuz pluginler arasında eleme yapın.
Dersenizki tümünü kaldırdım bulamadım hayla çöküyor. Demekki sizden kaynaklı bir sorunda olabilir. Çakışma vs. Sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Serverinizi sıfırlamak son çarenizi olacaktır.
Linklerini gizle |