plugin istekleri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 52
plugin istekleri
merhabalar ekte rarın içerisinde bulunan bütün silah seslerinin olmasını istiyorum, birde default gas_puff_01.spr yani smoke bombasını değiştirmek istiyorum bir pluginle örneğin gas_puff_02.spr yapıcağım ismini ve csgo smoke olucak daha yoğun smoke olucak o tarz birşey onun dışında birde csgo radio bomba yürüme ve zıplama seslerinide bir pluginle yaptırmak istiyorum sesleri var bunları yapıp atarsanız gerçekten çok minnettar kalırım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
plugin istekleri
@Emre Gezer
@By.King ►EmrullaH◄
@Taha Demirbaş
@amad
@Necati Doğan
@Yek'-ta
@By.King ►EmrullaH◄
@Taha Demirbaş
@amad
@Necati Doğan
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
- İletişim:
plugin istekleri
Silah sesleri için GHW_Weapon_Replacement eklentisini kullanabilirsin.
Gaz bombası için de Colored Smoke eklentisini kullanabilirsin.
Diğerlerini de araştırırsan bulabilirsin.
Linklerini gizle |
-
plugin istekleri
dediğimi anlatamadım galiba benim istediğim spr dosyası olucak smoke olarak birde onun dışında yürüme ve zıplama sesleri var onun içinde bir plugin lazım daha indirip hepsine bakmamışsınız ki bile :/By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 6:44 pm Silah sesleri için GHW_Weapon_Replacement eklentisini kullanabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
plugin istekleri
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Kapalı.
plugin istekleri
Yıl 2019 ve silah sesleri için hala "GHW model değiştiricisini" mi tavsiye ediyorsun ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 6:44 pm Silah sesleri için GHW_Weapon_Replacement eklentisini kullanabilirsin.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
plugin istekleri
Bildiğin varsa at, kullanma ona kalsın ama konu dili yorum atman77 FPS yazdı: Sal Nis 30, 2019 11:38 pmYıl 2019 ve silah sesleri için hala "GHW model değiştiricisini" mi tavsiye ediyorsun ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 6:44 pm Silah sesleri için GHW_Weapon_Replacement eklentisini kullanabilirsin.
Diğerlerini de araştırırsan bulabilirsin.Komik.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Kapalı.
plugin istekleri
Forumda zaten paylaşılmış olan bir eklentiyi neden tekrar buraya ben atayım ? En azından gidipte GHW model değiştiricisini önermiyorum.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 11:59 pmBildiğin varsa at, kullanma ona kalsın ama konu dili yorum atman77 FPS yazdı: Sal Nis 30, 2019 11:38 pmYıl 2019 ve silah sesleri için hala "GHW model değiştiricisini" mi tavsiye ediyorsun ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 6:44 pm Silah sesleri için GHW_Weapon_Replacement eklentisini kullanabilirsin.
Diğerlerini de araştırırsan bulabilirsin.Komik.
![]()

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
plugin istekleri
Yaptığın yorum çok saçma, sen öneriyorsan öner.Neden burada boş laf yapıyorsun ki?77 FPS yazdı: Çrş May 01, 2019 12:07 amForumda zaten paylaşılmış olan bir eklentiyi neden tekrar buraya ben atayım ? En azından gidipte GHW model değiştiricisini önermiyorum.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Nis 30, 2019 11:59 pmBildiğin varsa at, kullanma ona kalsın ama konu dili yorum atman77 FPS yazdı: Sal Nis 30, 2019 11:38 pm
Yıl 2019 ve silah sesleri için hala "GHW model değiştiricisini" mi tavsiye ediyorsun ?Komik.
![]()
![]()
Linklerini gizle |