PİNG VE GAG PLUGİNİ
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
PİNG VE GAG PLUGİNİ
Merhaba
Eklentiler bölümünde pingi 200 olanı at plugini var "200" olan değerini değiştirme sansımız varmı ? ekstra bir ping duzenliyici veya kickleyici plugini yüklemek istemiyorum...
GAG plugini Sn bazında çalışıyor Dk olarak ayarlanabilir mi ? bundada ekstra yükleme yapmak istemiyorum mevcut olanı değiştirmekten yanayım.
ŞİMDİDEN TESESKKÜRLER
Eklentiler bölümünde pingi 200 olanı at plugini var "200" olan değerini değiştirme sansımız varmı ? ekstra bir ping duzenliyici veya kickleyici plugini yüklemek istemiyorum...
GAG plugini Sn bazında çalışıyor Dk olarak ayarlanabilir mi ? bundada ekstra yükleme yapmak istemiyorum mevcut olanı değiştirmekten yanayım.
ŞİMDİDEN TESESKKÜRLER
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
[INSANE] Pingi %d 'den yuksek olan oyuncular atilacaktir.
Türkçe çeviri yaptım denermisin?
çalışacakmı 400 şuan ping ayarı
Türkçe çeviri yaptım denermisin?
çalışacakmı 400 şuan ping ayarı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
ahmet bey ekstra bir plugin yükleme taraftarı deglim mevcutta calısan bir eklenti kendi içerisinde degıstırılebılır mı ?
Linklerini gizle |
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
malesef, csduragı FTP izni tam olarak vermediğinden yüklü olan pluginler değiştirilmiyor o yüzden ekstra plugin gerekiyor.
Bu paneldeki pluginle aynı sadece ufak düzenleme yapıldı çalışacağına adım gibi eminim
Eklentiler'den csduragi kendi ping plugini kapat çakışmasın
Bu paneldeki pluginle aynı sadece ufak düzenleme yapıldı çalışacağına adım gibi eminim

Eklentiler'den csduragi kendi ping plugini kapat çakışmasın
Linklerini gizle |
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
peki doğrumu düşünüyorum.
ekletiyi actığımızda verdiği yükle, kapatım sma yüklediğimizde verilen yük aynımı ?
ekletiyi actığımızda verdiği yükle, kapatım sma yüklediğimizde verilen yük aynımı ?
Linklerini gizle |
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
aynı hocam sadece pingi 400'den yüksek olanı atıyor
merak etme çalışacağına eminim Sadece plugin ekleti yükleden yükle plugins.ini en altına yaz csduragının kendi yüksek ping kickleyici plıuginini kapat
merak etme çalışacağına eminim Sadece plugin ekleti yükleden yükle plugins.ini en altına yaz csduragının kendi yüksek ping kickleyici plıuginini kapat
Linklerini gizle |
-
PİNG VE GAG PLUGİNİ
teşekkürler...
gag plugini için yapılabilcek bir sey yok o zaman. ayrıca bir plugin yüklemek gerekiyor onun icinde
gag plugini için yapılabilcek bir sey yok o zaman. ayrıca bir plugin yüklemek gerekiyor onun icinde
Linklerini gizle |
-