Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Para İadesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

ahmetsencanx2

Para İadesi

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

csdurağının bir hatası yok, tamamen sizin dikkatsizliğinizi csdurağına bağlıyamazsınız. kendi üzerine olan panelinizi bulmaya çalışın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DarkWWARZ
İletişim:

Para İadesi

Mesaj gönderen DarkWWARZ »

Ahbe Kardeşim Günde 100 tane mail adresine bakıyorum Hangisiyle ilgileneyim hangisine yetişim 40 yılın başı oyun oynayalım dedik 11 tane rakam yüzüne geldiğim noktaya bak.

Şu Csduragın Klavye Olarak Koruyup Boş Cevap Yazıcaklar Boş Boş Konuşmasın Gece Gece Kimse Üzülmesin..

Ben Burda CSD Şirketini Kötülemiyorum Zaten öyle birşey olsa ben bu şirkete 3 ay sonra neden bidaha para yatırayım. ben yanlıs durumdan ötürü bu konuyu actım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Arge

Para İadesi

Mesaj gönderen Arge »

Burda CSDurağının hatası var bence çünkü https://www.csduragi.com/hesapno.html Burada büyük harflerle yazıldığı gibi geri iade edilmesi gerekirken verilen cevap yapılacak bişey yok sencede saçma değilmi @ahmetsencanx2

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Para İadesi

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

DarkWWARZ yazdı:Ömer Telli, Hocam Kendi Tc Numaram İle Pederin Csduragı Hesabından Size Ödeme Bildirimi Gönderdim Fakat Bu Konu Geçersiz Sayılıyormuş,

Para İadesi İçin Ne Yapmam Gerekiyor ?
Çözümleyici Açıklamalar gelmemiş arkadaşların çoğunluğundan daha çok aşağılayıcı olmuş

1-Para iadesi kesinlikle yapılmamakta
2-Parayı yatırdığınız TC NO üstünden yani bankada kullandığınız TC NO üstüne panel açın ordan talep edin. Parayı ancak öyle geri alabilirsiniz. Tc No İle uyuşması gerekmekte.
3- Uyuşması gerekmekte TC NO ların yani panel pederinse pederin tcsi sizinse sizin tcnizden ödeme gerekmekte

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Para İadesi

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Para iadesinin yapılmadığını nerden çıkartıyorsunuz siz beyler ?

Panelinizde para biriktirir, sağdan soldan toplar, ürün alır bırakır, mobil ödeme vs gibi işlemler yaparsanız, o para iade edilmemekte.
Hatalı yatırılan ücretler geri iade edilmekte.
Diğer konunada yazdım buraya yazdım, p.tesi günü ilgilenilir, bugun pazar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli