Para İadesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Para İadesi
csdurağının bir hatası yok, tamamen sizin dikkatsizliğinizi csdurağına bağlıyamazsınız. kendi üzerine olan panelinizi bulmaya çalışın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Para İadesi
Ahbe Kardeşim Günde 100 tane mail adresine bakıyorum Hangisiyle ilgileneyim hangisine yetişim 40 yılın başı oyun oynayalım dedik 11 tane rakam yüzüne geldiğim noktaya bak.
Şu Csduragın Klavye Olarak Koruyup Boş Cevap Yazıcaklar Boş Boş Konuşmasın Gece Gece Kimse Üzülmesin..
Ben Burda CSD Şirketini Kötülemiyorum Zaten öyle birşey olsa ben bu şirkete 3 ay sonra neden bidaha para yatırayım. ben yanlıs durumdan ötürü bu konuyu actım.
Şu Csduragın Klavye Olarak Koruyup Boş Cevap Yazıcaklar Boş Boş Konuşmasın Gece Gece Kimse Üzülmesin..
Ben Burda CSD Şirketini Kötülemiyorum Zaten öyle birşey olsa ben bu şirkete 3 ay sonra neden bidaha para yatırayım. ben yanlıs durumdan ötürü bu konuyu actım.
Linklerini gizle |
-
Para İadesi
Burda CSDurağının hatası var bence çünkü https://www.csduragi.com/hesapno.html Burada büyük harflerle yazıldığı gibi geri iade edilmesi gerekirken verilen cevap yapılacak bişey yok sencede saçma değilmi @ahmetsencanx2
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Para İadesi
Çözümleyici Açıklamalar gelmemiş arkadaşların çoğunluğundan daha çok aşağılayıcı olmuşDarkWWARZ yazdı:Ömer Telli, Hocam Kendi Tc Numaram İle Pederin Csduragı Hesabından Size Ödeme Bildirimi Gönderdim Fakat Bu Konu Geçersiz Sayılıyormuş,
Para İadesi İçin Ne Yapmam Gerekiyor ?
1-Para iadesi kesinlikle yapılmamakta
2-Parayı yatırdığınız TC NO üstünden yani bankada kullandığınız TC NO üstüne panel açın ordan talep edin. Parayı ancak öyle geri alabilirsiniz. Tc No İle uyuşması gerekmekte.
3- Uyuşması gerekmekte TC NO ların yani panel pederinse pederin tcsi sizinse sizin tcnizden ödeme gerekmekte
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Para İadesi
Para iadesinin yapılmadığını nerden çıkartıyorsunuz siz beyler ?
Panelinizde para biriktirir, sağdan soldan toplar, ürün alır bırakır, mobil ödeme vs gibi işlemler yaparsanız, o para iade edilmemekte.
Hatalı yatırılan ücretler geri iade edilmekte.
Diğer konunada yazdım buraya yazdım, p.tesi günü ilgilenilir, bugun pazar
Panelinizde para biriktirir, sağdan soldan toplar, ürün alır bırakır, mobil ödeme vs gibi işlemler yaparsanız, o para iade edilmemekte.
Hatalı yatırılan ücretler geri iade edilmekte.
Diğer konunada yazdım buraya yazdım, p.tesi günü ilgilenilir, bugun pazar
Linklerini gizle |