Panel Sorunları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
Panel Sorunları
Merhaba; sv de sorunum var internet kafeden 1 den fazla kişi giremiyor, tüm güvenliği kapattım eklentilerden engelleyebilecek olanlarıda kapattım ama halen giremiyor, çözüm yolu nedir acaba?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
Panel Sorunları
Gungame mod kurdum nasıl düzeltebilirim bu sorunu
En son GecelerinLordu tarafından Pzr Nis 08, 2018 8:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Panel Sorunları
O bir sorun değildir bir kural gibi düşünün malesef sizin elinizde olan birşey değildir.
Linklerini gizle |
-
Panel Sorunları
Tamamda güzel arkadaşlar çözüm öneriniz yok mudur? Daha önceleri böyle sorunlar yaşamıyordum ben burada sv kiraladım sorun yaşıyorum modda mı sorun var, server ayarları mı değişmeli ne yapmalıyız yani
Linklerini gizle |
Panel Sorunları
Sizin elinizde olan birşey değil. Güvenlik önlemi olduğundan dolayı giriş yapılamaz
Linklerini gizle |
-
Panel Sorunları
Abi bu güvenlik sorunu dediğin neyin güvenliği, modun mu serverın mı neyin ne engelliyor bi onu bilsem ona göre birşeyler yapıcamTaha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 08, 2018 8:30 pm Sizin elinizde olan birşey değil. Güvenlik önlemi olduğundan dolayı giriş yapılamaz
Linklerini gizle |
Panel Sorunları
botlara karşı csdurağının tüm iplerine uygulamış olduğu filtredir. Aynı ipden birden çok oyuncuların bağlanmasına tüm serverlerde izin verilememektedir.
Bunu daha açık nasıl anlatayım .? Senin bu konuda yapacağın bir çalışma vs yoktur. İp oyunda ise 2. client otomatik atılır bunun ayar kodu yada panel ayarı yoktur
Bunu daha açık nasıl anlatayım .? Senin bu konuda yapacağın bir çalışma vs yoktur. İp oyunda ise 2. client otomatik atılır bunun ayar kodu yada panel ayarı yoktur
Linklerini gizle |