panel sorun hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
panel sorun hk.
merhabalar panelden sorunsuzca mod kurdum aktıf ettım panelden servere komut gonderdıgımde error 504 hatası veriyor sorun duzelmıstı tekrar mı başladı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
panel sorun hk.
hizmet alıyoruz host içi oluşan sorunlarla ılgılenen yok nerde yetkılıler yukledıgım modu aktıf etmeye calısıyorum 504 error hatası alıyorum yetkılıler muşterileri önemsemıyor galıba ??
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
panel sorun hk.
VALLA BNDE PANELDE HER NE YAPSAK HATA 504 VERIYOR BUNA BI COZUM BULUN CS184 HICBIR SEKILDE BISI YAPAMIYORUZ
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
panel sorun hk.
Forumda azıcık aktif olsanız anlayacaksınız yetkililer ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu. Gün içinde Ömer TELLİ nin sorunu araştırdığı konu başlığı tarih ve saat yazıyor mesajında counter-strike-genel/panel-hak-t31265-20.html
Bu konuyla ilgili o kadar çok başlık açıyorsunz ki aktif olunan o başlık 3. sayfaya gitmiş.
Herkes müzdarip bu konudan azıcık sabredin yetkililer cevap vermıyorsa konuyu düzeltmeye çalıştığı içindir.
Bu konuyla ilgili o kadar çok başlık açıyorsunz ki aktif olunan o başlık 3. sayfaya gitmiş.
Herkes müzdarip bu konudan azıcık sabredin yetkililer cevap vermıyorsa konuyu düzeltmeye çalıştığı içindir.
Linklerini gizle |
panel sorun hk.
@ılle@ıllegal12323 7 Mesajın var serverin var ve destek için üyeliği yeni açmışsın. Sana bunca zaman destek olmamamızın nedeni bu olabilir mi ?
Kilit.
Kilit.
Linklerini gizle |