Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

panel sifre sorun

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
eniscelenk

panel sifre sorun

Mesaj gönderen eniscelenk »

benim sifremi degistirebiliyormusunuz. Ben tekrar sifre hatirlatma diyip yeni sifremi aliim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

!berk!23
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

panel sifre sorun

Mesaj gönderen !berk!23 »

Bu Bizdede Oluyor Şifreleri Kabul Etmiyor 10 15 dk Sonra Kabul Ediyor Değişik

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
eniscelenk

panel sifre sorun

durum hala ayni. baska cihazlar, elle yazmak copy paste, tekrar sifre isteme vs.. sorun cozulmedi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

panel sifre sorun

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

omer@csduragi.com'a paneldeki mail adresinizi ve bu konunun linkini yapıştırarak gönderiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
eniscelenk

panel sifre sorun

Mail gonderdim. Tesekkurler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hakan9498
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

panel sifre sorun

Mesaj gönderen hakan9498 »

bunun icin hiçbirşekılde yardım alamıyorum nasıl bişeydir anlamıs degılım alırken kolay bır sekılde alıyorsun parta konusuna geldıgınde kolay bır sekılde verıyorsun bılmem anlata bıldımmı ama sorunlar cıktıgında neden ılgılenılmıyor anlamıs degılı ben panelımde sıkıntı yasıyorum bu sıkıntıdan bı sey cıkarsa yasal olarak ıslem baslatıcagım yanı burayada belırtmıs oldugum gıbı sonrada bı sıkntı cıkarsa sorumlusu ben degılımdır .cunku her ay ben panelıme yon ıcın sv kırası ıcın ts3 vs panel ıcın para oduyorsam bu sıkıntılarımında gıderılmesı mecburı olması lazım ben boyle buzamana kadar burda bı sıkıntı yasamadım e gayette normal bır hayat gecıntım wardı bu ara sv yı aldım panel elımden alındı bukadar kolaymı allah ıcın onceden boyle bırsey yoktu sızlerden rıcam hakkını verın bu ısın boyle magdurluk yasamk ıstemıyorum ya enım sv mı kapatın baskasında durucagına kımlık bılgıerım vs vs adımla para kazanıosa ben buna yasal ıslemle el koyarım bılgınıze . onay verdıgımde panel gbı kaybın 100 . 100 sıkıntı olmaz dıe bılgı vardı bukadar kolaymı ben bu ısten sıkıldım bana acıl yazın burda bıle o sahıs benım adıma acmıs kayıt resmen benım ıkıncı sahsım gbı raat bı sekılde kullanıo edıo bende baskasından rıca ederek actım burda kaydımı buna bıran once yorum gelmesını ıstıyorum allaha emanet olunuz ı gunler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hakan9498
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

panel sifre sorun

Mesaj gönderen hakan9498 »

selamın aleyküm abi panelimle ılgılı sorunlar yasıyorum yanı abı panelıme gıremıyorum gmaıl adresı flan acılıp benım panelımı el almıslar bu saten yasaklı kısıymıs sızden gökberk şimşek diye yani abi ben bundan korkuyorum ne güzel yön almıstım baya bı caba gosterım eklentı flan bu nasıl duzele bılır ben ana panelıme gıremıyorum allah tan kendıme alt panel actım ole takılıyorum ama baya bır sıkıntım war bunun ıcın bana yardımcı olurmusunuz yanı ben bundana hıc hoslanmıyorum baya bır sıkıntım war bayadır sizlere ulasmaya calıstım burdan bıle benım uzerıme kayıt acılmıs ben baska bı kayıt actım ve sizlere ulastım normalde sızler olmaysadın saten buralara kadar gelemezdım bana yardımcı olurmusunuz gercekten buna ıhtıyacım war sızlere guvenıyorum mesjlarınızı beklıyorum !!!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli