Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
selamın aleyküm abiler kardeşler ... sıkıntım buyuktur cs duragından bu zaman kadar actıgım sv lerde yada ılerledıgım gunlerde boyle bır sıkıntı cekmemekteydım gayette memnundum userlerım olsun yetkılerım olsun kardeslerım abılerım olsun aıle ortamı daıma hızmettı paramı guzel bır sekılde yonlendırmemı guzel bır sekılde oderdım . onemlı olan aıle ortamı sımdı bu aralarda panelımde sıkıntı cıktıgını anladım ve panelıme gıremez oldum ana panelıme ve serverıme gırdıgmde yetkılı admınlerımın sılındıgını ayarlarımın deıstırıldıgını yanı benım serverım bana aıt olan parasıyla helal parayla almıs oldugum serverıme gırıs yapamadım sımdı öncelıkle e posta adresıme ulasılmıs sonra panelım alınmıs sonrada serverım gıttı e posta adresıme bırsey demıyorum saygılı ınsanlar ama bu vıcdansız ınsan bana aıt olan ana panelımı nasıl alıyor bu haın bana bunu yapıyorsa cs duragınada cok buyuk bır zarar verıcektır ama ben ama baska bır kardesımıze de aynısı olucaktur bunun onune gecılmesını ıstıyorum be serverımın pesınde degılım yenısını acarım param helalı hos olsun sızlere hakedıyorsunuzda ama buna bıran once el koymanızı ıstıyorum adım mert soyadım akar serverıme eyerkı bılgılerımle ozel bılgılerımle ana panelımı gerı alamıcaksam sızlerın yardımlarınızla serverımın kaapatılmasını ıstıyorum benım orda aıle ortamım war orası dagıldıysa benım adıma yurutulmesını benım kımlık bılgılerımle yurutulmesını ıstemıyorum cunku zararı bana olucaktır ayrıca ben kendı ustume acamıyorumda bır tane oldugundan dolayı bunun ıcın bana yardımcı olursanız mubarekler cok sewınırım yasım 23 sız buyuklerım kardeslerımden onemlı bır sekılde ıstegım budur yardımcı olursanız sewınırım ömer abıle duyurulur abım ban yardımcı olursan cok dua edıcegım sana ben buraya senn ıcın geldım senın yardımcı olucagınıda ınanıyorum bıran once el koymanı ıstıorum abı yon kırası vs vs herseyımı duzenlı oduyordum en son bu hale geldım bana yardımcı olursan dua edıcegım abım kolay gelsın sımdılıkten kalın saglıcakla msjınızı beklıyorum .ts27.csduragi.com )cs86.csduragi.com saygılarımla mert akar !!!!