panel hak.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
panel hak.
Sorun sadece adminlik mi yazılmıyor arkadaşlar, biri detaylı anlatabilir mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Dosya düzenleme vs yapabiliyorum sorunsuzca
Problem yaşayanlar ip adreslerini de yazsın lütfen
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
panel hak.
ömer bey admınlık ve dier urun kısımlar olsun hicbir islem saglanamıyor panel önce yavaslıyor sonra 504 eror hatası verıyorÖmer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:22 pm Sorun sadece adminlik mi yazılmıyor arkadaşlar, biri detaylı anlatabilir mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
panel hak.
ömer bey aynı sorun cs32 dede var https://hizliresim.com/bVAZvd error verıyo ve bu sorun cs83 tede var gidip sordum aynı oluyomus dun aksam cs66 dada vardı aynı sorun !Ömer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:22 pm Sorun sadece adminlik mi yazılmıyor arkadaşlar, biri detaylı anlatabilir mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Linklerini gizle |
-
panel hak.
Diğer ürün kısımları dediğiniz neresi ? Ne yapmak istediğinizde hata alıyorsunuzAyaz Hepyek yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:30 pmömer bey admınlık ve dier urun kısımlar olsun hicbir islem saglanamıyor panel önce yavaslıyor sonra 504 eror hatası verıyorÖmer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:22 pm Sorun sadece adminlik mi yazılmıyor arkadaşlar, biri detaylı anlatabilir mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
panel hak.
yetki yazarken panel cokuyo normel admin ve slotluklardan yazarkenÖmer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:47 pmDiğer ürün kısımları dediğiniz neresi ? Ne yapmak istediğinizde hata alıyorsunuzAyaz Hepyek yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:30 pmömer bey admınlık ve dier urun kısımlar olsun hicbir islem saglanamıyor panel önce yavaslıyor sonra 504 eror hatası verıyorÖmer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:22 pm Sorun sadece adminlik mi yazılmıyor arkadaşlar, biri detaylı anlatabilir mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Linklerini gizle |
-
panel hak.
Adminlik ekle düzenlede sorun olduğunu biliyorum, DİĞER kısımlardan bahsediyorum. Başka nerelerde sorun mevcut
Linklerini gizle |
-
panel hak.
Rcon ekrani da çalismiyor ayni sekilde.Ömer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:52 pm Adminlik ekle düzenlede sorun olduğunu biliyorum, DİĞER kısımlardan bahsediyorum. Başka nerelerde sorun mevcut
Linklerini gizle |
-
panel hak.
Bilgilendirme için teşekkürler, asıl sorun rcon komut göndermede. Adminlik eklenince rcondan komut göndererek adminlik aktif olmasını sağlıyordu, bu yüzden adminlik bölümünde de sıkıntı mevcut.SeptMonster yazdı: Pzr Kas 11, 2018 2:01 pmRcon ekrani da çalismiyor ayni sekilde.Ömer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:52 pm Adminlik ekle düzenlede sorun olduğunu biliyorum, DİĞER kısımlardan bahsediyorum. Başka nerelerde sorun mevcut
Birazdan düzelecektir
Linklerini gizle |
panel hak.
Mail'e Kod Gelmiyor Genel Sorunmu BuÖmer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 2:15 pmBilgilendirme için teşekkürler, asıl sorun rcon komut göndermede. Adminlik eklenince rcondan komut göndererek adminlik aktif olmasını sağlıyordu, bu yüzden adminlik bölümünde de sıkıntı mevcut.SeptMonster yazdı: Pzr Kas 11, 2018 2:01 pmRcon ekrani da çalismiyor ayni sekilde.Ömer TELLİ yazdı: Pzr Kas 11, 2018 1:52 pm Adminlik ekle düzenlede sorun olduğunu biliyorum, DİĞER kısımlardan bahsediyorum. Başka nerelerde sorun mevcut
Birazdan düzelecektir

Linklerini gizle |
-