Selamın Aleyküm . Yaklaşık 2 Ay Önce Yasaklandık.
Saldırı olaylarından ders aldık. zaten bir önceki konuda belirttim ama konuya hakim olmayıpda önyargılı davranan arkadaşlar saolsun baya bi tepki gösterip konuyu kilitlediler. saldırı yaptıgımız klanla aramızda hicbir sorun yok. özetlemek gerekirse klanımdan birinin yapmış oldugu saldırıdan 185 kişilik klan 3 dakika icinde yok oldu. saldırıyı yaptıgımız kişiden ve kişilerden zaten özür diledik burdanda özür diliyorum. konuya hakim olmayan kişiler lütfen önyargılı davranmayın. inşallah ömer abi gerekli kararı verir sonuç her ne olursa olsun sonuc bizim lehimize kötü bile olsa herkezden tekrar özür diliyoruz. Ömer abi karar vermeden konuyu lütfen kapatmayın. Tekrardan söylüyorum sonuç ne olursa olsun herkezden kendim ve klanım adına özür dilerim.
Konuyu kilitlemeyin lütfen ömer abi görsün.
Aramızdaki sorunları hallettik herkezden özür diliyoruz.
silinmis-konular/ozur-dileriz-t19954.html
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Saygılarımızla KUZENLERGAMING.
ÖzürDileriz. LutfenKilitlemeyin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Gördüğüm Kadarı İle Emek Gösterip Düzgün Bir Özel Dilememişsin Copy Paste Yapıcağına Düzgün Bir Şekilde Duygularını Belirtseydin Ve Konu Yanlış Yerde Neyse İnşallah Yasağın Bir An Önce Kalkar Ve Geri Dönersin Hayırlısı Olsun Bakalım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ben affedilmemenizden yanayım daha forum kurallarını okumadan özür konusu diyorsunuz? Ayriyetten Şikayet bölümü kapalı siz inadına yapmayın dedikçe daha suyuna gidiyorsunuz adamın? Sizin diğer yasaklılardan ne artınız var? Onlarda şikayet bölümünün açılmasını bekliyor zaten siz Silinmiş Konulara göz atsaydınız Ömer beyin şikayet bölümü açılmadan kabul etmeyeceğini hep banlayacağını söylediğini görürdünüz.
Link: | |
Linklerini gizle |