Özür konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
Özür konusu
Herkese merhaba ben RamizDayii nickiyle bilinen Muhammed 2 ay önceden bazı tatsız durumlarım olmuştu csduragiyla 1 kez özür konusu açtım 1.5 ay önce sanırım zaman geçmesi gerekti yaklaşık 2.5 aydır server açmadım yasağımın kalkmasını bekledim inş olumlu cevap gelir herkesten özür dilerim herşey için pişmanım, iyi Forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Özür konusu
Şikayet bölümü kapalı olduğu için büyük ihtimalle ban yicek siniz. Şikayet bölümünün açılmasını bekleyin.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Özür konusu
Ya hocam hep diyorum yanlış anlama tam olarak ne yaptığını da bilmiyorum yani şahsen ben bir şey yapsam serverım kapansa yemin ediyorum tekrar değil dönmeyi istemek böyle konu bile açmam.RamizDayii yazdı:Herkese merhaba ben RamizDayii nickiyle bilinen Muhammed 2 ay önceden bazı tatsız durumlarım olmuştu csduragiyla 1 kez özür konusu açtım 1.5 ay önce sanırım zaman geçmesi gerekti yaklaşık 2.5 aydır server açmadım yasağımın kalkmasını bekledim inş olumlu cevap gelir herkesten özür dilerim herşey için pişmanım, iyi Forumlar
Linklerini gizle |
-
Özür konusu
Kardeş bizim için değerli buralar iz bıraktık bu izlerin sahipleri nerde die sormazlarmı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Özür konusu
İz mi ben sadece ortada laf kalabalığı görüyorum egonuzu tatmin edebileceğiniz başka bir oyun platformu seçmeni öneriyorum.RamizDayii yazdı:Kardeş bizim için değerli buralar iz bıraktık bu izlerin sahipleri nerde die sormazlarmı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
- Clan İsmi: JessinaryClanJB
Özür konusu
Hahaha güldürdün beni ömer tellinin arkasından konuşup küfür edip burada özür diliyorsun ettiğin küfürleri bilmeyen varmı he en az 20 kişi isbat olarak getiririm bence affetmeyin ömer telli arkanızdan çok küfür eden biri ve ispatlarıda var
Linklerini gizle |
-
Özür konusu
Bizi çekemiyenler öyle dursun özürümüzü belirtik inş cevap gelir ego kasmıyorum kaltok kesin mrhuntersin dini şeylere küfür ederek nereye varacaksın arkadaş
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Özür konusu
Din göreceli kavramdır forum dışında edilen küfürlere kimse birşey demez, sen ise direk ömer telliye küfür edip laf atıyorsun sonrada özür konusu açıyorsun ki şu sıralar özür konusu açılması istenmiyor kesin olarak hayır cevabı veriliyor, forumu okusan kuralları okusan anlardın canım kardeşim. Ego tavan bu arada..
Linklerini gizle |
-