Özür Dilerim....
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
Özür Dilerim....
Öncelikle Selamün Aleyküm, Ömer Abi ve diğer yetkili arkadaşlarım ben TeamTR Kurucusu -Chorme [CAN] tahmini 6-7 ay önce kapanan TeamTR klanının sahibi. Uzun zamandır konu açmayı düşünüyorum fakat, konuya nasıl gireceğimi bilemedim ve bir anlık kararla konu açmaya geldim. Özür Dilerim yaptığım şeyler yüzünden 290 kişilik toplantı yaptığım klanım dağıldı ve kendimi gerçekten suçlu hissediyorum tek isteğim TeamTR klanının ve benim yasağımın kalkması ve eğer bu gerçekten özürüm affedilirse direk düşük bi iplerde server çekip sorunsuz bi şekilde yoluma eski adamlarımla devam etmek istiyorum, gerçekten çok özür dilerim Ömer abi en azından silincekse bile bi cevap verilip silinirse çok mutlu olurum, Teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Özür Dilerim....
Bende Teamtrnin eski kurucularındanım TeamTR Klanı yasaklanmadan 1 sene önce ayrılmıştım o yüzden yasaklanmadım bütün adamlarımız boşta server açmamızı bekliyor ve csdurağından başka biyere gidip server açmak istemiyoruz eğer yasakları kalkarsa arkadaşın ve TeamTR isminin direk ortak server açıcağız.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Özür Dilerim....
Yasağınız İnşallah kalkar .. Ancak Kalkcak Olsa bile Şikayet bölümü açılmadan kalkmaz diye umuyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Özür Dilerim....
Ender bulunan klanlardan en kısa sürede affedilmeniz dileğiyle... (Şikayet bölumunu bekleyin is coming...)OzurDilerim yazdı: Pzt Nis 16, 2018 8:05 pm Öncelikle Selamün Aleyküm, Ömer Abi ve diğer yetkili arkadaşlarım ben TeamTR Kurucusu -Chorme [CAN] tahmini 6-7 ay önce kapanan TeamTR klanının sahibi. Uzun zamandır konu açmayı düşünüyorum fakat, konuya nasıl gireceğimi bilemedim ve bir anlık kararla konu açmaya geldim. Özür Dilerim yaptığım şeyler yüzünden 290 kişilik toplantı yaptığım klanım dağıldı ve kendimi gerçekten suçlu hissediyorum tek isteğim TeamTR klanının ve benim yasağımın kalkması ve eğer bu gerçekten özürüm affedilirse direk düşük bi iplerde server çekip sorunsuz bi şekilde yoluma eski adamlarımla devam etmek istiyorum, gerçekten çok özür dilerim Ömer abi en azından silincekse bile bi cevap verilip silinirse çok mutlu olurum, Teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Özür Dilerim....
Youtubeden geçen gün şansa izledim. İnsanların ailesine ve ömerbeye küfür etmek ?
Hiçbir clanlada sorunum yok. Sadece belirtmek istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=IFXzG2Ftouk
Hiçbir clanlada sorunum yok. Sadece belirtmek istedim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Özür Dilerim....
Bu eski bir video ve o olay çözüldü çünkü sanada bir açıklama yapayım ordaki #in sağında boşluk var yani o benim gerçek kimliğim değil bi adamın 2. kimliğidir o dikkatli bakmanız yeterlidir. ve videonun tarihine bakmanız önemle rica olunur.KG51 yazdı: Pzt Nis 16, 2018 8:30 pm Youtubeden geçen gün şansa izledim. İnsanların ailesine ve ömerbeye küfür etmek ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Özür Dilerim....
Dediğim gibi benim seninle ve hiçkimseyle bir sorunum yok.OzurDilerim yazdı: Pzt Nis 16, 2018 8:31 pmBu eski bir video ve o olay çözüldü çünkü sanada bir açıklama yapayım ordaki #in sağında boşluk var yani o benim gerçek kimliğim değil bi adamın 2. kimliğidir o dikkatli bakmanız yeterlidir. ve videonun tarihine bakmanız önemle rica olunur.KG51 yazdı: Pzt Nis 16, 2018 8:30 pm Youtubeden geçen gün şansa izledim. İnsanların ailesine ve ömerbeye küfür etmek ?
Yanlış anlaşılmasın. Sonuçta sizin tekrardan açılıp yada kapanmanızın bana bir artısı yok

Sadece merak ettim.
Linklerini gizle |