Özel İcon Yapım Tasarım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Özel İcon Yapım Tasarım
İyi geceler öncelikle şuan icon ihtiyacım var ama şuan forumda teamspeak3 icon yerinde benim permlerim ile uygun iconlar göremedim bu yüzden velhasıl'ı kelam özel icon yapabilecek birisi varmıdır var ise şimdiden teşekkür ediyorum . Konunun altına permlerin isminlerini ve harflerini atabilirim tek , tek . İyi geceler , iyi forumlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Özel İcon Yapım Tasarım
boyle konu acılması yasak ama bızım tsyı bak bı senın ıcın uygunsa renk farketmez sekılı ayarlarız ama yaırnsizofrenresul yazdı:İyi geceler öncelikle şuan icon ihtiyacım var ama şuan forumda teamspeak3 icon yerinde benim permlerim ile uygun iconlar göremedim bu yüzden velhasıl'ı kelam özel icon yapabilecek birisi varmıdır var ise şimdiden teşekkür ediyorum . Konunun altına permlerin isminlerini ve harflerini atabilirim tek , tek . İyi geceler , iyi forumlar.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Özel İcon Yapım Tasarım
Bu tarz konu açmak yasaktır
team-speak-genel-f25/ts3-icon-paylasimi ... sar%C4%B1m
team-speak-genel-f25/ts3-icon-paylasimi ... sar%C4%B1m
Linklerini gizle |