Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
64 kişilik sunucu demek şuan kullanılan sistemlerin çoğunu unutmak demek. Başta koruma sistemleri buna dahil.
Ek olarak:
Yek'-ta yazdı:..
2 için 64 kişilik sunucuları unutun. Bütün IPler tek tip ve Ömer TELLİ nin değiştireceğini sanmam. Çünkü steamcmd de bile açık varken hiç bilmediği dosyaları hayatta kurmaz, böyle bir riski almaz. Tek bir IP ile bütün IPleri düşürebilirler.
..
necati_dgn yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:44 pm
Bulunuyosa göster bizde oynayalım 32vs32 sarar baya. Lütfen boş yorumlar yapmayın. Fake plugin koyup 64 kişi olarak gösterenler var ama onlarda en fazla 32 kişi girebiliyor. Sadece görüntüde 64 gözüküyor. Oyunu yapanlar maximum 32 sınırı koymuş siz mi değiştiriceksiniz güldürmeyin beni
Yapılıyor 64 kişi ama riskli, biz de istemiştik zamanında lütfen araştırarak yorum yapalım.
By Hazard yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:49 pm
Güvenlik olarak mı sıkıntılı ? Birde gerçekten 64 kişi oluyor mu ?
Wallhack korumasından tutun her türlü eksisi var. Ruslar bu işin ehlisi olmasına rağmen 64 kişilik sunucularını kapattılar. Demek ki kendileri bile baş edemediler.
By Hazard yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:51 pm
Yani aslında yapılabilen birşey ama güvenlik dolayısıyla yapılmıyor mu ? Birde sadece 64 değil 40-50 civarı olmaz mı ?
64 olduğuna göre niye olmasın? ama bilemiyorum. ama 18 24 vs. olduğuna göre olabilir. ancak 64'ü bile şu an tr de yapacak veya yardım edecek var mıdır bilemem. @Yek'-ta konu hakkında bilgisi olan birini etiketliyelim.