#ÖmerTELLİ Csduragina Yaptıklarımdan Dolayı Özür Diliyorum !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
#ÖmerTELLİ Csduragina Yaptıklarımdan Dolayı Özür Diliyorum ! Kusura Bakmayın Bayağı Bir Emeğimiz Vardı Sırf O Yüzden Sinirlendim.Şahsen Affederseniz İyi Olur İyi Günler !
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Anlamıyorum, Sadece Seni Kastetmiyorumda Kardeşim Şimdi Sinirleniyorsunuz Sinirinize Yenik Düşüyorsunuz Ergen Gibi İşlere Kalkışıyorsunuz Ve Keyif Alarak Yapıyorsunuz. Sonra Sunucularınız Kapatılınca Özür Diliyorsunuz ? Bu Kadar Düştünmüzmü Arkadaşlar Yaptığınız İşin Arkasında Duran Bi Adam Görmedim Buralarda. Sen Ve Senin Gibiler Yüzünden CSDurağına Leke Sürmeye Çalışıp Başaramadığınızda Af İstiyorsunuz Gençler Size Diyorum Affetmek Sadece ALLAH'a Mahsustur ve Sizler Yaptıgınız İşin Arkasında Durup Çekin Gidin Buralardan. Sanalda Bile İstenmeyen Karakterler Gerçek Hayatta Nasıldır Kim Bilir. Hadi Eyvallah.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
3 hayırla gönderiyoruz
Linklerini gizle |