Omer telli ismi ile tehditler
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: cs34.csduragi.com
- Clan İsmi: WildFire
Ayn zaten o yetki alan arkadaşada öyle dedim hanı guvenmıyoruz bi forumdan mesaj atarmısın dedım oda direkmen çıktı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Aa geçenlerde bizdeydinYek'-ta yazdı: Sal Tem 16, 2019 6:12 pm Biz zaten steam üzerinden oynuyoruz. Non steam bir şekilde sunuculara girmiyoruz. Ömer TELLİ de aynı şekilde. Ek olarak kimse kendi ismini kullanmıyor. Benim oyundaki son nickim "Abbas Yolcu". Yarın muhtemelen ton balığı olur.
Aramızdan birisi olduğunu iddia eden kişinin steamid sine bakıp profiline girin. Oyunda gözüküyor ise odur. Emin olmak için forumdan mesaj at deyin. Ki zaten benim diyen çıkmaz.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
KONUDAKI Boss Kelımesıne takıldımda yazıorm .''-Kaan-'' yazdı: Sal Tem 16, 2019 5:53 pm merhabalar ömer telli nickiyle biri sw mize gelip yok sw nizi kapatcam fln diyor bundan oncedde boss isminde biri gelip yapmıştı ondan oncede taha isminde biri yetkılı bi şekilde sw gelio yapmıştı artık yeter ne oluyor anlamıyorum omer tellı ısmıyle gelıyor ve yetkılı panelde vs. hiçbir yetkısı yok bu kişinin acıl yardım istiyorum
Serverine boss nicki ile gelip Ben ömer telliyim die Gezinen kişi Ben diye algılama die yazıorm ben degilm ha :DD
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Kısaca bu tür hurafe cümlelere kanma herkes artık cumhur başkanı olduğu için yani aldırış etme 
Linklerini gizle |
-
Akıl var mantık var ömer abi niye öyle bişey desin. Serverinizde aktif admin bol bulundurun.
Linklerini gizle |
Gelmesi nick değişmesini geçtim bile. Sunucuda slot alması.. Ne cömertliktir bu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Ömer Telli sunucunuzu kapatacak olsa servera gelip sacma bir sekilde laf mı atar? 

Linklerini gizle |