Norveçli Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 442
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Norveçli Hk.
Selamun Aleyküm Bu Csduragi Tslerine Saldırı Yapan Şahıs NORVECLI Yasaklimidir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Norveçli Hk.
şahişlar hk prim vermeyin forumdan araştirin çoğu ts lere saldiri yapmişti ts90 dami öyle bir yerde kurucuymuş galiba ts ip hatirlamiom 90 li birşey ama yanlişim varsa düzeltsin birisi saldiri atmasinin yolu ise ya yetkilerde açiginizi bulmuştur yada aranizdan birisi veriyordur yetkiyi bende çok çektim o kisiden
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Norveçli Hk.
Valla Bize Ts86 dan Reklam Geldi Adlminlik Bedava Tarzından Bende Gidicektim Kurucusna Soyliyecektim Baktım Norveçli Kurucu Orda Banladı Beni
ayrıca bu ts90 daha önceden benimdi ordada kuruculuğu varmis ama şu anda biz 98 deyiz adamlar norveçli benden diye beni banliyorlar zaten yakinda bunun hakkinda aciklama yapacagim
ayrıca bu ts90 daha önceden benimdi ordada kuruculuğu varmis ama şu anda biz 98 deyiz adamlar norveçli benden diye beni banliyorlar zaten yakinda bunun hakkinda aciklama yapacagim
Linklerini gizle |