Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Nick yasaklama plugini

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

aliseven

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen aliseven »

Merhabalar,

Ben " nicki ile giris yapmak yasak! Lutfen nick degistir." değil de '' servere girisiniz yasaklanmistir '' yazmasini istiyorum,
scripting dosyasından düzelttim fakat olmadı rica etsem yardımcı olabilir misiniz.

İyi çalışmalar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Navigator
Clan İsmi: Gözcübaba

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen Navigator »

aliseven yazdı:Merhabalar,

Ben " nicki ile giris yapmak yasak! Lutfen nick degistir." değil de '' servere girisiniz yasaklanmistir '' yazmasini istiyorum,
scripting dosyasından düzelttim fakat olmadı rica etsem yardımcı olabilir misiniz.

İyi çalışmalar.
olması lazım ;

Kod: Tümünü seç

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

new line, txtlen

public plugin_init() 
{
    register_plugin("DefaultNameKicker", "1.0", "KsV")
}

public client_connect(id)   
{
    new BadName[64], name[32]
    get_user_name(id ,name, 31 )
    while( ( line = read_file( "addons/amxmodx/configs/BadNames.ini", line, BadName, 63, txtlen ) ) != 0 )

if( equal( BadName, name ) )
    {
        server_cmd("kick #%d ^"%s^" servere girisiniz yasaklanmistir", get_user_userid(id), name)
    }   
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

aliseven

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen aliseven »

Çok teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

CivilEngineer
Server Ip/DNS: 213.238.173.204
Clan İsmi: CivilGaming
İletişim:

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen CivilEngineer »

Yek'-ta yazdı: Cum Şub 10, 2017 9:13 pm Veyahut giren oyuncuyu kaybetmemek açısından.

Kod: Tümünü seç

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define NEWNAME "cs.mrgaming.org"

new line, txtlen

public plugin_init() 
{
    register_plugin("DefaultNameKicker", "1.0", "KsV")
}

public client_connect(id)    
{
    new BadName[64], name[32]
    get_user_name(id ,name, 31 )
    while( ( line = read_file( "addons/amxmodx/configs/BadNames.ini", line, BadName, 63, txtlen ) ) != 0 )

if( equal( BadName, name ) )
    {
        client_cmd(id,"name ^"%s^"",NEWNAME);
        //server_cmd("kick #%d ^"%s^" nicki ile giris yapmak yasak! Lutfen nick degistir.", get_user_userid(id), name)
    }    
}
Yekta bey serverimda bu eklentiyi kullanmaya başladım bir kaç gün önce ancak başka bir serverdan bir şikayet aldım. Anladığım kadarıyla bu eklenti oyuncunun adını kalıcı olarak değiştiriyor. Yani bizim sv'den çıkıp başka sv girdiği zaman bir nevi bizim server reklamı yapıyormuş gibi oluyor. Haliyle diğer arkadaşlarda bu durumdan rahatsız olabiliyor. Açıkçası pek etik bir durum ortaya çıkmıyor ve ne yalan söyliyim bende bu durumdan rahatsız oldum. Bu eklentiyi sadece oyun içindeki oyunculara uygulayabiliyor muyuz? Yani çıktıktan sonra yine nickleri [CSDuragiCOM] {v2016} olarak kalabilir mi? Bu şekilde yaparsak çok sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Mümkün değildir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MamiReyiz [S]

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Tamamda bu eklenti serverine istemediğin bir nicki engelleyen değilmi.
Mesela eklentinin inisine Csduragi.com filan player filan yazdınız.Bu adam sizin servere girince kicklenmesi lazım ve ekranında ise yasaklı nick kullandınız filan.Ama arkadaş serverimizde oto tag filan diyor anlamadım.Arkadaş bunu kursa eklentiyede istemediği isimleri yazsa o istemediği kişiler gelemezlerki yani gelirlerde o isimle gelemez.Bu böyle eklenti değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@CivilEngineer in bahsettiği benim yorum olarak attığım eklenti.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MamiReyiz [S]

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Yek'-ta yazdı: Cmt May 25, 2019 9:24 pm @CivilEngineer in bahsettiği benim yorum olarak attığım eklenti.
Pardon,
Ama civilin dediği eklenti ilk üstteki eklentidir.Bence onu kullanması lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

CivilEngineer
Server Ip/DNS: 213.238.173.204
Clan İsmi: CivilGaming
İletişim:

Nick yasaklama plugini

Mesaj gönderen CivilEngineer »

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 25, 2019 9:27 pm
Yek'-ta yazdı: Cmt May 25, 2019 9:24 pm @CivilEngineer in bahsettiği benim yorum olarak attığım eklenti.
Pardon,
Ama civilin dediği eklenti ilk üstteki eklentidir.Bence onu kullanması lazım.
Benim söylediğim eklentiyi @yek-ta oyuncu kaybetmemek için oyuncuyu kicklemek yerine oyuncu nickini düzenlemeyi sağlayan(otomatik değiştirmeye yarayan) bir eklenti foruma eklemiş. Bu eklentide yine bu konu başlığı adı altında ve 1.sayfa 4. sıradaki yorumu okuduğunuzda göreceksiniz zaten. Bende Yek'ta'nın burada paylaştığı eklentiyi alıp kendi serverimda kullandım kısacası. Ancak bu eklentinin oyuncuların nickini kalıcı değiştirdiğini bilmiyordum. Bugün siz uyarınca eklentiyi kickleyen versiyonuyla düzelttim. Bugün aynı şekilde konuyu size de izah ettim. Milletin gelip sizin servera benim serverimın reklamını yaptığı yok yani. Yine söylüyorum farklı serverlarda reklam yapmaya zaten ihtiyacımız yok :) Bu arada diğer serverlarda da aynı durum yaşandıysa server sahiplerindende özür dileriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli