Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Neden Böyle Yapıyonuz Ki ? ( Sende Katıl Tartışmaya )

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
LastBoWeR

Mesaj gönderen LastBoWeR »

Arkadaşlar bügün server acmayı düşünüyodum saat 9 gibi neyse bir servere girdim benim saatlerce ugraştıgım plugını adam başkalarına para ile satıyo sonra adam bir soal der oda yok başkalarına yavşamak icin başkalarına soal demiş bakın ben sizin yerinizde olsam ya hic ugrasmam server işleriyle yada başkasının plugını alıkta kendım yapmıs gıbı baskalarına ben yapıyom demem Bügün nerdeyse bütün serverlerı gezdım herserverde bir plugınleri ben yaptım diye var tamm editliyosunuz ama hic olmassa adam bir saol teşkkur eder zaten cogun serverın plugınlerı adam ısıne yarasana atmıs yaramasada atmıs cok ornek var kardesım lutfeen yapman bakın boyle edersenız kımse ne yardımcı olmak ıcın ugrasır nede plugın ypmak icin ugrasır ben yaptım kelımesını bırakın Ama yapanlarda var tabıkıde onlara saygım sonsuz bırakın onlar server acsın sız oynama devam edın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Dalale
Server Ip/DNS: 213.238.173.154
Clan İsmi: Alemdar[G]aming

Mesaj gönderen Dalale »

Bırader benım plugınlerımın %90 ı ya ben codlamısımdır ya burkaya demısımdır burkay kardesımdır genelleme yapma
213 238 173 154

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli