Teşekkürler.Switch yazdı:başarılar dilerim.
-[I]ncredibLe's JailBreak- | Cs18 | Ts18 |
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-[I]ncredibLe's JailBreak- | Cs18 | Ts37 |
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 909
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Güncelleme [Incredible 1 Yaşında]
Evet evet 1 yaşına girdik tabi ki cs 1.6da server yönetimi olarak 3 yıldır bu işin içindeyim. Cs18 de 1.yılımız.. Kendimi bildim bileli Csdurağı'ndayım ve öncellikle tüm Csdurağı yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere iyi birer JailBreak deneyimi sunmak için varız ve hatamız olduysa affola. Incredible olarak bir klan değil aile olmaya çalıştık mümkün olduğunca dostumuzdan çok düşmanımız oldu ama bizim kapımız herkese açıktır ve açık kalacaktır. Birinci yıla özel YARIŞMA takvimiz ;
Ayrıca bugün bir güzel haber daha aldım çok uğraştığımız GT banımız kaldırılmış bunuda unutmamak gerek
Yakın zamanda http://www.incrediblesclan.com adresimiz pek aktif değil yakın zamanda orayıda düzenleme planımız var..
Ne yazık ki daha çok ilgilenmek isterdik. Fakat Mühendislik eğitimi alan 2 kurucumuz , ygs-lysye çalışan kurucumuz ve ağır şartlarda çalışan 1 kurucumuz var ve keşke ilgilenme fırsatımız daha fazla olsa... Bizi biz yapan iyi kötü aramıza katılan bize kötüde iyi olsa bizde bir parça bırakan herkese teşekkür ediyorum.
Nice Yıllara Incredible JailBreak Ailesi![/b]
Evet evet 1 yaşına girdik tabi ki cs 1.6da server yönetimi olarak 3 yıldır bu işin içindeyim. Cs18 de 1.yılımız.. Kendimi bildim bileli Csdurağı'ndayım ve öncellikle tüm Csdurağı yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere iyi birer JailBreak deneyimi sunmak için varız ve hatamız olduysa affola. Incredible olarak bir klan değil aile olmaya çalıştık mümkün olduğunca dostumuzdan çok düşmanımız oldu ama bizim kapımız herkese açıktır ve açık kalacaktır. Birinci yıla özel YARIŞMA takvimiz ;
Ayrıca bugün bir güzel haber daha aldım çok uğraştığımız GT banımız kaldırılmış bunuda unutmamak gerek

Ne yazık ki daha çok ilgilenmek isterdik. Fakat Mühendislik eğitimi alan 2 kurucumuz , ygs-lysye çalışan kurucumuz ve ağır şartlarda çalışan 1 kurucumuz var ve keşke ilgilenme fırsatımız daha fazla olsa... Bizi biz yapan iyi kötü aramıza katılan bize kötüde iyi olsa bizde bir parça bırakan herkese teşekkür ediyorum.
Nice Yıllara Incredible JailBreak Ailesi![/b]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Tekrardan Gt'de Görmek İstiyoruz Sizi Başarılar 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkür ederiz. Sizide iyi yerlerde görmek dileğiyle başarılar.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Tekrardan Gt'de Görmek İstiyoruz Sizi Başarılar

Güncellemeye yazmayı unutmuşum buraya not olarak düşeyim. Serverımıza afk kick ekledik ve afk atmak yasaklandı. Bence daha iyi oldu jailin tadı çıkıyor en azından

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MAJESTIC GAMING
Sırf yukarı çıksın diye sonradan cevap veriyorsunuz ! daha 100 defa yukarı çıkar bu konu
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
2 kere güncelleme atılmış 73 mesaj var ? Csdurağı yetkilileri güncelmeleri burdan paylaşın diyor. Konuyu uğlama gibi bir amacım olsaydı yukarıda yazdıklarımı 50 parçaya böler öyle atardım. Ayrıca geç cevap vermem seni mi gerdi? BAK ORDA NE YAZIYOR KÖR MÜSÜN?
"Ne yazık ki daha çok ilgilenmek isterdik. Fakat Mühendislik eğitimi alan 2 kurucumuz , ygs-lysye çalışan kurucumuz ve ağır şartlarda çalışan 1 kurucumuz var ve keşke ilgilenme fırsatımız daha fazla olsa... Bizi biz yapan iyi kötü aramıza katılan bize kötüde iyi olsa bizde bir parça bırakan herkese teşekkür ediyorum. "
Çalışıyoruz işlerimiz var ne kadar güzel bir kasıt bu yorumu normalde umursamazdım madem upluyormuşuz(!) sizin yorumunuzuda uplayalım.
"Ne yazık ki daha çok ilgilenmek isterdik. Fakat Mühendislik eğitimi alan 2 kurucumuz , ygs-lysye çalışan kurucumuz ve ağır şartlarda çalışan 1 kurucumuz var ve keşke ilgilenme fırsatımız daha fazla olsa... Bizi biz yapan iyi kötü aramıza katılan bize kötüde iyi olsa bizde bir parça bırakan herkese teşekkür ediyorum. "
Çalışıyoruz işlerimiz var ne kadar güzel bir kasıt bu yorumu normalde umursamazdım madem upluyormuşuz(!) sizin yorumunuzuda uplayalım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS233.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: CSHANE PRO/PUB
-
- İletişim:
Teşekkür ederim sizede başarılar.Switch yazdı:başarılar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkür ederiz.1905 <3 yazdı:Çok ıyısınız adamım

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
En kaliteli jailbreak serverlerinden bir tanesi. Başarılar dostum bol bol userler.
Linklerini gizle |