Hocam ismini bir türlü düşünemedim ama sabahtan beri aklımda bir mod var biri çıkıp yazabilir diye konu açma kararı aldım. Mod şöyle birşey oyuncular oyuna girdiğinde bir haritanın başlangıcında bekliyorlar [Özel bir map zorlu kz mapı yapabilirim diyende burayla ilgilensin

] Ekranda 3 2 1 diye sayılar geçiyor ve oyun başlıyor başladığı anda serverdeki herkesin hızı 400 oluyor aşşağısına düşmüyor. [Çarpmadığı sürece çarpınca yavaşlayabilir veya kzden düşerse harita başına dönsün] bunny ile hızlanabilir zor bir kz mapı tasarlayan arkadaşın mapında oynanabilir düz bir map olması daha iyi çünkü yan tarafları cam olacak insanların oraya girip kz yapanları izlemesi için. Daha sonra ilk kazanan o cam bölmeye atılacak ve 3 tur tekrarlanacak 3 kişi cam bölmeye girdiğinde mapın başına ışınlanacak ve diğerleri izleyecek bu en hızlı 3 kişi mapda yarış yapacak ve kazananın ismi ekranda yazıcak. Eğlenceli ve güzel bir mod olacağını düşünüyorum yapılması mümkünse yapılmasını rica ediyorum ben bu işlerden anlamadığım için konu açtım yaparım diyen çıkarsa test sunucusunuda ben karşılayabilirim