Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mobil Ödeme Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mobil Ödeme Hakkında

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

İyi günler, resimdeki durum hangi şartlarda meydana gelir bilgi edinmek istiyorum...

Resim

Ömer telli bu durumla ilgili şu açıklamayı yapmış...
Ömer TELLİ yazdı:1 ödeme yapıp panelinize 2 kere ekletmişsiniz.
Bunu kasıtlı yapanların hesapları süresiz olarak kapatılıyor, size tolerans gösterilmiş.
Merak ettiğim bu durum hangi şartlar altında meydana gelir yani ne yaparsak böyle olur... Hesabın yasaklanması gibi ciddi bir durum söz konusu olduğu için bu durum hakkında bilgi edinmek istedim... Bilgisi olan arkadaşlarda bilgilerini aktarırsa sevinirim
En son The​ Professiona͏l tarafından Cmt Ağu 05, 2017 6:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mobil Ödeme Hakkında

Mesaj gönderen masquerade »

Ben mesela 45 TL ödeme yaptım ama ödeme bildirimi yaptım arkadaşına başka ticket olarak ayni ücret ile bir daha yaptım 90 lira hesaba geliyor sonra kontroller yapıldığı zaman anlaşılıp 45 lira çekilip panelde boyle uyari veriyor ayni boyle bir kez daha olduğu zaman panel kapanıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mobil Ödeme Hakkında

Mesaj gönderen masquerade »

Bu arada bu mobil ödeme değil yanlız sadece banka olarak diye biliyorum çünkü mobil ödemede zaten 1 kez oluyor direk giriliyor hesaba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Mobil Ödeme Hakkında

Hayır resimdeki uyarıyı alan arkadaş mobil ödeme yapmış ve 4-5 aydır mobil ödeme yapıyorum dedi... Bu konu hakkında neden bilgilendirilmiyoruz madem hesabın kapanması gibi bir durum söz konusu ben bilgilendirilmek istiyorum bu durum hakkında hangi şartlarda oluyor bu durum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mobil Ödeme Hakkında

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Normal şartlarda olmayan , sitede hata olustuğu zaman ( çok yoğunluk anında ) ,1 ödeme yaptıgınızda 2 kere hesabınıza geçen bir durum.
İsteseniz de beceremezsiniz .
Art niyetli şekilde yapılınca, zaten belli oluyor. Tam olarak neyin bilgilendirmesini istiyorsun, yapılışını anlatıp insanlara davetiyemi çıkartalım anlamadım ?
Kısacası illegal yollardan hesabına para eklemenin sonucunda hesap kapatımı oluyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Mobil Ödeme Hakkında

Ömer TELLİ yazdı:Normal şartlarda olmayan , sitede hata olustuğu zaman ( çok yoğunluk anında ) ,1 ödeme yaptıgınızda 2 kere hesabınıza geçen bir durum.
İsteseniz de beceremezsiniz .
Art niyetli şekilde yapılınca, zaten belli oluyor. Tam olarak neyin bilgilendirmesini istiyorsun, yapılışını anlatıp insanlara davetiyemi çıkartalım anlamadım ?
Kısacası illegal yollardan hesabına para eklemenin sonucunda hesap kapatımı oluyor
Anladım açıklamanız yeterli oldu fakat art niyetli bir şekilde yapıldığına nasıl kanaat getiriyorsunuz merak ettim... kendisine kefil olduğum 27 yaşındaki burcu abla o ödemenin adminler tarafından yapıldığını söyledi bana... bence bu durumda panel sahibinin sorumlu tutulmaması gerekir... eğer bu durumu tespit eden bir sistem varsa sadece parayı çeksin ve bu durumu müşteriye bildirsin çünkü aksi halde tekrar böyle bir durum yaşandığında müşteri mağdur olacaktır. saygılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mobil Ödeme Hakkında

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Zaten hesaptaki para çekilmiş ve müşteriye bilgilendirme yapılmıştır. Ortada şuan bir mağduriyet yok. Olması içinde bu olayın birden fazla şekilde tekrarlanması gerekiyor. Yapan adam kendini belli etmekte

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli