Arkadaşlar eğer oyunda ct nin mic basmasını t nin mic basmaması istiyorsanız bunu kurun.
Plugin nasıl yüklenir.
Panelin anasayfasına girin plugin eklenti yükleye tıklayın . Sonu sma olacak
Daha sonra Ftps giriş deyip addons > amxmodx < configs < Plugins.ini dosyasını bulup en aşağıya tmikrofon_basmama.amxx yazmanız yeterlidir.
Eğer ben sadece istediğim plugin jailde işe yarasın diyorsanız Ftps giriş > addons > amxxmodx > configs > mapconfig > plugins.ini girip [ jail_* | jb_* | some1s_* ] başlıklı bölüme plugin ismini gene yazmanız yeterlidir.
Atıyorum jbmenu ve ctmenu calismadi ozaman gene [ jail_* | jb_* | some1s_* ] başlıklı bölümündeki
csd_jailctmenuv2014.amxx
csd_shopv2014.amxx dosyaları silip yeni jbmenu veya ctmenu pluginin ismini yazmanız yeterlidir.
[Sorular için bana ulaşabilirsiniz forumdan ]
T de mic basmama plugini ve plugin yükleme detayları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
Merhabalar ilk olarak konunun gereksiz olduğu kanaatindeyim çünkü csdurağı bunu hazır bir şekilde veriyor.
İlk Olarak Mikrofon Basma Olayına Engel Olmak İstiyorsanız Çakışan Eklentinin Kodlarını Kaldırıp Ortada Mikrofonu Etkileyen Tek Bir Eklenti Bırakmalısınız.Zaten Sorununuz Hallolur.
İlk Olarak Mikrofon Basma Olayına Engel Olmak İstiyorsanız Çakışan Eklentinin Kodlarını Kaldırıp Ortada Mikrofonu Etkileyen Tek Bir Eklenti Bırakmalısınız.Zaten Sorununuz Hallolur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Fikrine saygı duyuyorum ama bence işe yarar bir plugin bilmeyenler için
Linklerini gizle |