Maşallah
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.106
- Clan İsmi: GökTürk
Maşallah
csdurağı adminlerinin hızlı olduğu kesinleşti acaba bu sefer neye dayanarak konuyu kaldırdılar ? bilgi alabilirmiyim az önce Ayrılıyoruz konusunu kaldıran admin dostumdan .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Maşallah
Zan altına bırakıp kanıtsız yazılar ile CSDurağını gider ayak kötülemeye çalışmanızdan olabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Maşallah
emirakpinar beyefendi işte csdurağından bu yüzden ayrılıyor forumdan konularımıza cevap bile yazılmadan kaldırıldığı için açtığım konuların hepsinin ss i var hiçbirinde destek yok sadece siliyorlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Maşallah
taha oraya yazdım emin değilim dedim ama diğer konuların doğru oldugunu kabul ediniz
Linklerini gizle |
Maşallah
Bir firmadan memnun kalmamak gayet normaldir olabilir. Baska bir firma ise tercih meselesidir. Eger baska bir firmayi tercihinizi coktan yaptiysaniz. Hala bu firmann forumunda konu acmak bana mantiksizca geliyorADOLF HİTLER yazdı:csdurağı adminlerinin hızlı olduğu kesinleşti acaba bu sefer neye dayanarak konuyu kaldırdılar ? bilgi alabilirmiyim az önce Ayrılıyoruz konusunu kaldıran admin dostumdan .
Linklerini gizle |