Ömer Bey konuyla alakası istediğiniz maili attım ama hala cevap gelmedi bakabilirmisiniz rica etsem.
İyi forumlar.
Mail Attım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Mail Attım
Forumu çöp etmeseniz, kurallara uysanız keşke, istediğiniz an bakamaz ki Ömer bey maillere. Günlük bakıyor diye biliyorum. Kişiye özel böyle "manasız" konular lütfen açmayın diğer forumlardan bir farkımız olsun.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Mail Attım
Sakin kanka .Poseidon* yazdı: Pzr Haz 03, 2018 10:38 pm Forumu çöp etmeseniz, kurallara uysanız keşke, istediğiniz an bakamaz ki Ömer bey maillere. Günlük bakıyor diye biliyorum. Kişiye özel böyle "manasız" konular lütfen açmayın diğer forumlardan bir farkımız olsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Mail Attım
Bak dostum panelim çalındı diye konu açıyosun ömer bey mail atin diye cevap yazıyor silinen konundada zaten mail attım yazmışsın madem mail attın sabırla bekle ikide bir meşgul etme forumu...GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 10:22 pm Ömer Bey konuyla alakası istediğiniz maili attım ama hala cevap gelmedi bakabilirmisiniz rica etsem.
İyi forumlar.
Linklerini gizle |