Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mail Attım

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
GuneyCan

Mail Attım

Mesaj gönderen GuneyCan »

Ömer Bey konuyla alakası istediğiniz maili attım ama hala cevap gelmedi bakabilirmisiniz rica etsem.
İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mail Attım

Mesaj gönderen Poseidon* »

Forumu çöp etmeseniz, kurallara uysanız keşke, istediğiniz an bakamaz ki Ömer bey maillere. Günlük bakıyor diye biliyorum. Kişiye özel böyle "manasız" konular lütfen açmayın diğer forumlardan bir farkımız olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mail Attım

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Poseidon* yazdı: Pzr Haz 03, 2018 10:38 pm Forumu çöp etmeseniz, kurallara uysanız keşke, istediğiniz an bakamaz ki Ömer bey maillere. Günlük bakıyor diye biliyorum. Kişiye özel böyle "manasız" konular lütfen açmayın diğer forumlardan bir farkımız olsun.
Sakin kanka .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mail Attım

Mesaj gönderen ShooTeR »

GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 10:22 pm Ömer Bey konuyla alakası istediğiniz maili attım ama hala cevap gelmedi bakabilirmisiniz rica etsem.
İyi forumlar.
Bak dostum panelim çalındı diye konu açıyosun ömer bey mail atin diye cevap yazıyor silinen konundada zaten mail attım yazmışsın madem mail attın sabırla bekle ikide bir meşgul etme forumu...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli