Ya detaylı şekli su simdi bizim swde lazere deyenler ölüyordu herşey normaldi
Exp lvl plugini yükledim yükleyince lazere deyince kimse olmedi yanı buglu exp lvl plugini bn bugsuz arıyorum anlatabildimmi
Xp Level Plugini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 396
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
Xp Level Plugini
serverdeki eklentiler engelliyordur xp level eklentisini bende kullanıyordum önceden lazerde bi sorun yoktu kontrol ediniz veya başka lazer eklentisi kurunuz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Xp Level Plugini
Adam atmış indirmemişsin laf yapıyorsun. Dediklerin birbiri ile alakasız, son mesajındaki yazıyı başından yazacaktın. Ben yardım etmem, hem vize haftam hemde jail ile ilgilenmiyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 396
Xp Level Plugini
Csmileface ekran kartı yandı PC geçseydim indircektim arkadaş atmış saolsun sorunu tam anlatsaydınız demiş bende anlattım bana gelip burda boş konuşma deme sorun varki indirememiş böyle düşün birde
Linklerini gizle |
Xp Level Plugini
Konuyu tutumların sebebi ile silinenlere taşıyorum. Sonraki eklenti/yardım isteklerin de istediğini detaylı bir şekilde anlatmaz isen gene silinenlere taşıyacağım.
Linklerini gizle |