Klanımız'ı Kötüleyen KaoS Gaming Hakkında Açıklama
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Nuri'nin yasağının kalkmadan öncede saldırdığını, serveri olduğunu biliyorum kanıtımda var.
Umut Lauders midir nedir o arkadaşta çocuğun teki onu söylemek bile istemiyorum.
Kaos Gaming'in belirli iplere vurduğunu, yönetiminin saldırı attığını bilyorum kanıtımda var.
Kaos Gaming'in Belli bir zaman Alper Soylu'yu barındırdığını biliyorum ve aralarındaki kavgadan ban yemesini Alperin Kaosu kapattırmaya çalışmasını biliyorum. Yani aslında 2 tarafta hep suçlu uzatmayın işte istesem gerçekten rahat konuşuyorum "kanıtın varsa at" demeyin bana sinirli anımda yemin ediyorum ki atarım. Zamanında kardeş klandınız şu rekabet hırsından vazgeçin ayıptır ayıp.
Umut Lauders midir nedir o arkadaşta çocuğun teki onu söylemek bile istemiyorum.
Kaos Gaming'in belirli iplere vurduğunu, yönetiminin saldırı attığını bilyorum kanıtımda var.
Kaos Gaming'in Belli bir zaman Alper Soylu'yu barındırdığını biliyorum ve aralarındaki kavgadan ban yemesini Alperin Kaosu kapattırmaya çalışmasını biliyorum. Yani aslında 2 tarafta hep suçlu uzatmayın işte istesem gerçekten rahat konuşuyorum "kanıtın varsa at" demeyin bana sinirli anımda yemin ediyorum ki atarım. Zamanında kardeş klandınız şu rekabet hırsından vazgeçin ayıptır ayıp.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 127
- Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com
video yu iyi bir şekilde izledim laudres denilen kurucunuz o kadar adam da niye sizin ts nizdekiler 1 hafta önce hepsi bizde barınırken sonra size geçmişken şimdi hepsini banlıyorum kaos dan gelenleri banlıyorum dien adam bak dikkat edin ''adam'' diyorum nie barındırıyor hepsini banlasana hadi
bu arada açıklamaları video şeklinde yapılmıor burda yok ona sorun buna sorun kardeş adamı koruosun bide üstüne yok böle yok söyle diosun adam saldırıyı atarken elinde hem yetkınız hem panel iniz bulunmakta bu durumda herkez cs duragına saldırsın sonra da tutsun adamı barındırsın nuri diyosun ts3 üne gelen adamları banlıyonusuz ip lerine vuruyonuz diosun ya kardeş senin ip ne mi vuruldu sen ts3 adresimizden ban mı yedin ki konuşuyosun sen demedinmi slayer dark diyin desturu karıştırmayın adam sizin yetkiliniz nereye karışmıyosunuz bilader adamınıza biri sövse şu klan tarafından hakarete ugruyoruz adam yolluyolar vs dien adamsın sen nuri son söz ömer beyin dir !

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 147
- Server Ip/DNS: 213.238.173.84
- Clan İsmi: TeamTR EFSANESİ
- İletişim:
@TeamTR sen imansız winston hocaysan seninde beni çekememeziligin var kardeşim
Tanımadıgım adamlar bana çocuk diyor çıldırıcam
ahahgahahaha neyse iyi günler

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
kac yasındasın ?UmutLaudres yazdı:@TeamTR sen imansız winston hocaysan seninde beni çekememeziligin var kardeşimTanımadıgım adamlar bana çocuk diyor çıldırıcam
ahahgahahaha neyse iyi günler
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
İleride Pişman Olacak cevaplar vermeyin kendinizi iyiye çekmeyin sizin nasil bir klan olduğunuzu biliyoruz hep baska serverlerle rekabet , cekememezlik içindesiniz herzaman birini düşürme peşindesiniz ayıp yazık tüm oyunlarıniz yakında çıkacak iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
abi bızden sıkayetcı klanlar asagıya yorum yazsın merak ettım kac dusmanımız var cıkacagını sanmıyorum ama neyseNuriReisHDYoutuber yazdı:İleride Pişman Olacak cevaplar vermeyin kendinizi iyiye çekmeyin sizin nasil bir klan olduğunuzu biliyoruz hep baska serverlerle rekabet , cekememezlik içindesiniz herzaman birini düşürme peşindesiniz ayıp yazık tüm oyunlarıniz yakında çıkacak iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ben slayerdark deyin dedim bizim klanimizin hiç bir alakası olmadığını söyledim en fazla uyarı aliriz aynı şey leaderin basına gelmişti
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Merak etme herkes ne olduğunuzu biliyor içinizi biliyor önemli olan görünuş değil bunu unutma 

Linklerini gizle |
-
- İletişim: