Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kiralama Sistemi İsyanı...

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Yusuf Can Avcı

Mesaj gönderen Yusuf Can Avcı »

JB[EREN]JB yazdı: Cmt Ara 12, 2020 9:23 pm
Yusuf Can Avcı yazdı: Cmt Ara 12, 2020 9:17 pm
Özcan Örs yazdı: Çrş Ara 09, 2020 12:37 pm Arkadaşlar burdan demeyle olmuyor talep açın kabul edilirse zaten değişir herkes burda boşa kürek çekiyor ve konu ciddi şekilde uzadı çayını sigarasını alan geliyor buraya
Ne demek buradan demeyle olmuyor kardeşim? Bu forum niye var o zaman? Forumun amacı zaten bu tarz konuları konuşmak, tartışmak ve fikir alışverişi yapmak. Yoksa Sen böyle şeyler yaz falan diye mi açıldı?
Sürekli kavgacı konuşmaların bıktırdı artık, Bu açtığın konu yanlış kategoride daha bunu bilmiyorsun. Bu konuyu açacağın kategori app.php/ideas burası. Buradan talep et oy çoğunluğu ve duruma göre Ömer bey karar veriyor zaten.
Evet bilmiyorum kardeşim bundan da rahatsız değilim çünkü bilmek zorunda değilim. Adminler insanların konularını bir iki tıkla doğru yere taşıyabilir neden bu kadar agresifsin anlamıyorum sanki yanlış yere konu açmadık da adam öldürdük. İnsan gibi bir fikir tartışmaktan acizsiniz devamlı suçlayıcı ithamlarda bulunuyorsunuz. Neyse çok da beklenti içinde değilim merak etme. Cs ortamı burası.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Yusuf Can Avcı yazdı: Cmt Ara 12, 2020 9:26 pm

Ne demek buradan demeyle olmuyor kardeşim? Bu forum niye var o zaman? Forumun amacı zaten bu tarz konuları konuşmak, tartışmak ve fikir alışverişi yapmak. Yoksa Sen böyle şeyler yaz falan diye mi açıldı?
Sürekli kavgacı konuşmaların bıktırdı artık, Bu açtığın konu yanlış kategoride daha bunu bilmiyorsun. Bu konuyu açacağın kategori app.php/ideas burası. Buradan talep et oy çoğunluğu ve duruma göre Ömer bey karar veriyor zaten.
Evet bilmiyorum kardeşim bundan da rahatsız değilim çünkü bilmek zorunda değilim. Adminler insanların konularını bir iki tıkla doğru yere taşıyabilir neden bu kadar agresifsin anlamıyorum sanki yanlış yere konu açmadık da adam öldürdük. İnsan gibi bir fikir tartışmaktan acizsiniz devamlı suçlayıcı ithamlarda bulunuyorsunuz. Neyse çok da beklenti içinde değilim merak etme. Cs ortamı burası.
O, hayır bilmek zorundasın. Bu forumun kuralları var ve forum kurallarına uygun konu açacaksın. Önce kendi ithamlarına bak, ondan sonra benimkini konuşuruz. Agresif ve kavgacı olan sensin, sunucu kiralayamadığın için burada çene çalıyorsun. Çok beklentin yok ise durmak zorunda değilsin zaten, insan gibi fikir tartışacaksan "Talepler" bölümü bu tür talepler tartışılsın diye oluşturuldu zaten. Bilmemen senin ayıbın benim değil. Ben insanlık yapıp sana öğretmeye çalışıyorum Özcan'da aynısını yapmaya çalışmış ama nafile.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Yusuf Can Avcı yazdı: Cmt Ara 12, 2020 9:26 pm

kanka dünya senin etrafında dönmediği gibi adminlerde senin etrafında dönmüyor. + bilmek zorundasın. forumda üye isen bir şeyler almak istiyorsan, bir şeyler vermelisin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Özcan Örs yazdı: Çrş Ara 09, 2020 12:37 pm Arkadaşlar burdan demeyle olmuyor talep açın kabul edilirse zaten değişir herkes burda boşa kürek çekiyor ve konu ciddi şekilde uzadı çayını sigarasını alan geliyor buraya
Ne demek buradan demeyle olmuyor? Bu forum niye var o zaman? Forumun amacı zaten bu tarz konuları konuşmak, tartışmak ve fikir alışverişi yapmak.

Yoksa Sen böyle şeyler yaz falan diye mi açıldı?
Yöneticiler buna müdahale edecek mi? Sonra biz yasak yiyoruz böyleleri yüzünden. Şimdi ben yorum yazsam tüm yetkililer yazıyı görecek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Konu gereksiz uzadı, kimseden herkesi memnun edecek bir fikir çıkmadığı için yapabileceğimiz bir şey yok, sistem bu şekilde devam edecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli