Kimse Yanlış anlamasın
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 59
Kimse Yanlış anlamasın
Ben Cs72 yi almıcaktım ama 12 den beri f5 yapıyorum cıktıgıı gibi birine verdiniz . BAKIN CS72 CIKTI 1 SANİYE SÜRMEDİ F5 ATTIM ALINDI HERKERZİN GELİP bize bana dedigi bi iş var bunda ? tabi kimseyi suçlamıyoruz ama cıktı 1 saniye f5 attım tık alındı bu nası olunuyor diye düşünoyurm 1 salilsaniye töbe haşa azrailden hızlı mı bunalr
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kimse Yanlış anlamasın
Senin dusuncene gore is var olabilir diyosunda biraz mantikli dusun koskoca csduragi 70 tl lik seyi el altindanmi vericek. ?
2. Ben 46 yi nasıl aldim oyle bisey varsa ?
3. 103 nasil aldim oyle bisey varsa ?
4. CS Duragnin sanami garazi var ?
5. Sacma Sapan Konusmayi birakin hizli olan kapiyor tek sen beklemiorsun o ip yi
5. Sacma Sapan Konusmayi birakin hizli olan kapiyor tek sen beklemiorsun o ip yi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Kimse Yanlış anlamasın
Bekleyen 50 kişi var yaklaşık adam hızlıymış ve almış bunda ne gibi oyun olacak?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kimse Yanlış anlamasın
Benim dedigim bişey yok zaten dostum 40 tane adam var bekliyorlar zaten belli de - benim garezim yok clanlar arası muhabbetde bu çok oluyor diyolarKaplanlar26 yazdı: Cum May 29, 2020 1:07 pm Senin dusuncene gore is var olabilir diyosunda biraz mantikli dusun koskoca csduragi 70 tl lik seyi el altindanmi vericek. ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kimse Yanlış anlamasın
dostum benim dedigim bişey yok bazı clanlarla akşam maç atarken diyolar işte saniyesinde alıyolar adamlar boş klan degil bide 2013 den beri bu csduragında baranınan insanlar diyolar bişey var diye ben ilk defa denedim de böle diyolar sizce alakası varmı diye yoksa Kimseyi KÖtülemek ws degil amaçnoeldayi yazdı: Cum May 29, 2020 1:07 pm Bekleyen 50 kişi var yaklaşık adam hızlıymış ve almış bunda ne gibi oyun olacak?
Linklerini gizle |
-
Kimse Yanlış anlamasın
Bu lafları söyleyen klanları bu konu altına davet ediyorum, gerçekten merak ettim.
Linklerini gizle |
-
Kimse Yanlış anlamasın
Şöyle ki bir önceki ön ip çıktığında da böyle bir durum olmuştu, cs28 ve 46 olması lazım tam hatırlamıyorum. Onda da yine böyle konular açıldı fakat kimseye oyun oynanmıyor, f5 atmadan giden ipler dahi oluyor, mantık böyle ilerliyor hızlı olan kazanır.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Kimse Yanlış anlamasın
Biz bu konuyu 50 kere dile getirdik hala kalkmış bir iş var bunda diyorsunuz, he bi iş var cs72 sahibi kankam adama sunucuyu el altından verdim.
Ama öyle salağım ki millet önce bize sövsün diye süresi yaklaşanlara koyuyorum, son anda gidip başkasına kiralıyorum
Bu forumda boş konularını/mesajlarını görmek istemiyorum
Ama öyle salağım ki millet önce bize sövsün diye süresi yaklaşanlara koyuyorum, son anda gidip başkasına kiralıyorum
Linklerini gizle |
-
Kimse Yanlış anlamasın
46 sahibiyim evet bir cok kisi tsme gelip sövmus ve el altindan aldigimi söylemistiElwë yazdı: Cum May 29, 2020 1:13 pm Şöyle ki bir önceki ön ip çıktığında da böyle bir durum olmuştu, cs28 ve 46 olması lazım tam hatırlamıyorum. Onda da yine böyle konular açıldı fakat kimseye oyun oynanmıyor, f5 atmadan giden ipler dahi oluyor, mantık böyle ilerliyor hızlı olan kazanır.
Linklerini gizle |
-
Kimse Yanlış anlamasın
Ayni seyi ben bizzat arkadaşa acıkladım ömer bey birde watsap uzerinden engelimi Kaldira Bilirmisiniz.Ömer TELLİ yazdı: Cum May 29, 2020 1:14 pm Biz bu konuyu 50 kere dile getirdik hala kalkmış bir iş var bunda diyorsunuz, he bi iş var cs72 sahibi kankam adama sunucuyu el altından verdim.
Linklerini gizle |