anladim öyle paylaşıyım o zaman ben forum yabancısıyım fazla girmediğim için fazla anlamıyorumogibaba911 yazdı:TAMAM çok güzel fikir ama hocam Eklenti paylaşım bölümünde şablona uygun paylaşırsan daha iyi hoş gözükürbabacan456 yazdı:demek istediğini anladım ama ben öyle bir insan değilim acık bıraktıysam bak içine kodların kodların içinde öyle birşey bulursan yaz oyunu bırakacam o kadar net diyorum sana paylaşma nedenim 1.ay sonra askere gidiyorum ve cok plugin var elimde yaptım ve yabancılarda bulduğum pluginlerde var onlarıda eklicem yakındaTeamTR yazdı:Cringe! Kardeş ya Serveri düşürücek kod varsa içinde? Nereden bilelim? Biz bakmıyoruz ki incelemiyoruz modlar kadar detaylı vallaha kanser edersin sal ya ne demek? Burada herkes kendi indirdiğinden kurduğundan sorumlu şimdi adam dese kurdum ama hatalı csd forumdan aldım diye burada Yekta yanar sayende? Şablon yok yanlış bölüm tövbe tövbe.
Kendime Ait En gelişmiş 2018 LR PLUGİN
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 62
Kendime Ait En gelişmiş 2018 LR PLUGİN
Link: | |
Linklerini gizle |