Artık Bıktım. Lanet Gelsin. HELLFIRE Adlı Clan Forumda Konu Açtı Ve Pluginler Hakkında Yardım İstiyordu. Herşey Güzel Gidiyor Oyuncuları İle Ortam Felan Yaptık İstediği Pluginleri Yaptım. Kurt CcC Ve Whooo [Kaos Gaming'in Kurucuları] Ts Geldiler. Ana Avrat Sövdüler Onu Yaptılar Bunu Yaptılar Özel Olan Durumum İle Dalga Geçtiler.(Özel Durum Ailesel) Ve Bu HELLFIRE Clanın Sahipleri Bunları Yukarı Oda Çektiler Konuştular Konuştular. Sonra ip Adresime Yine Saldırı Oldu. Odaya Çektiklerinde 30 Makine Var 20 Tl 3 Aylık Felan Ddos Saldırı Makinesi Satıyorlar Birde. Csdurağının Oyunculara Saygısı Bu Kadar Mı Acaba? Csdurağı Oyuncusuyum Forumda Yardımcı Olmaya Çalışıyorum Ve Oyunuma Engel Olanlar Csdurağından. Tek Ben Değil Çoğu Kişiye Saldırı Atıyorlar. Nasıl Forumda Bi Küfür Olayı Olduğunda Uyarılıyorsak Benim Anneme Vs.Bütün Aileme Küfür Edenlerin Cezasız Kalması Saçma Değil Mi? Benim ip adresime Vursunlar eline birşey Geçmeyecek Ancak Benim 2 Gündür Kendi İnternetimi Harcayıp Afk Bıraktığım Bota Vuruyorlar 30 Saatlik Emeğimde Gidiyor.Heryerde Aileme Her Türlü Küfür Ediyorlar. Ddos Atıyorlar. Hani Artık Sinirden Küplere Bindim Bi Yaptırım Olması Lazım.
@CSmiLeFaCe Yazarken Cloudflare Yakalandım 2. Kez Yazmış Olabilirm Kusura Bakmayın.
İp Adresime Vurdukları Yine Kanıt : https://youtu.be/vA6bkE5CJ5Q
Kaos Gaming.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Kaos Gaming.
1 helfıre la benım bı alakam 163 le bırlestık daha once helfırle bırlesmısler ıp vurma konusunda dava ac dedıler acıyorsan ac
makıneyı de bız satmıyoruz zeus dıye bırı satıyor makınelerın serverım ıle ılgısı yoktur sadece kısısel bıze bulasanlara vurdumuz makıne vardır daha oncelerde dedıgım gıbı csduragına vurmadık vurmayız kuplere bın sız benım 3 gece afk attım odayı bukersenız tabıkı vururuz artı omer tellı vurma derse vurulmaz ama bız senın kısısel ıpne vuruyoruz csduragı ıpne felen degıl
yarın accagım konuda her turlu vıdeo ss yeterlı kanıt vardır saldırdıklarına dagır bu kadar.
makıneyı de bız satmıyoruz zeus dıye bırı satıyor makınelerın serverım ıle ılgısı yoktur sadece kısısel bıze bulasanlara vurdumuz makıne vardır daha oncelerde dedıgım gıbı csduragına vurmadık vurmayız kuplere bın sız benım 3 gece afk attım odayı bukersenız tabıkı vururuz artı omer tellı vurma derse vurulmaz ama bız senın kısısel ıpne vuruyoruz csduragı ıpne felen degıl
yarın accagım konuda her turlu vıdeo ss yeterlı kanıt vardır saldırdıklarına dagır bu kadar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Kaos Gaming.
Hmm. 5 Odanı Büktüm Kudur. Hmm Odamı Bük. İp Adresimi Onlardan Alıp Ddos At. Allahım Çoluk Çocukla Uğraşıyoruz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Kaos Gaming.
Senin ip adresine vurmalari csduragini ni ne ilgilendirir hakkını yasal yollarla ara
Linklerini gizle |