uzgunum dostumKtalko yazdı:Şikayet bölümünü açılmasını bekle dicem ama dilimizde tüy bitti.
Kaos Gaming Özür Konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Kaos Gaming Özür Konusu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
-
Kaos Gaming Özür Konusu
@Yek'-ta nın dedıgı dılekce olayını forumda baya bır aradım dılekce mılekceyle ılgılı hep karsıma bu konu cıktı bundan mı bahsedıyorsun @Yek'-ta
silinmis-konular/aranan-jbmenu-t19687.html?hilit=avukat
silinmis-konular/aranan-jbmenu-t19687.html?hilit=avukat
Linklerini gizle |
-
Kaos Gaming Özür Konusu
bakın arkadaslar,abıler yaklasık 6 7 ay oldu bu zamana kadar olan her kotu sey 6 7 ay la bırlıkte gerıde kaldı omer beyın kararına gore hersey ama sızlerınde bızım hakkımızda goruslerınız cok onemlı herkez hakkını helal etsın hepınız 10 numara ınsanlarsınız burada oldumuz zamanlarda gerek forumda kı arkadaslıklar ts3 dekıler hepsı 10 numaraydı gıne yasagımız kalkmıcaksa bıle kımsenın bıza [bana kırgın olmasını ıstemıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Kaos Gaming Özür Konusu
KaosKG an itibariyle facebook sayfaniza bakiorum ve omer telliye hakeret ettiginiz gonderiniz var hala ozur konusu aciorsunuz yazik cidden yazik artik..
Linklerini gizle |
-
Kaos Gaming Özür Konusu
SAYFANININ KONTROLU KURTDADA VARDI COK OZUR DILERIM YETKISINI ALDIM ANCAK GONDERIYI GORMEDIM HMN KLDRIYORUM
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Kaos Gaming Özür Konusu
Afk atarak bot atarak mı iyi yerlere geldiğinize inanıyorsunuz
Yani her hatayı yapan sürekli affedilecekse herkes kafasına göre lay lay lom takılsın ?

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Kaos Gaming Özür Konusu
Büyük yazmayarak güzel forumu kirletme dostum.kaosKG yazdı:SAYFANININ KONTROLU KURTDADA VARDI COK OZUR DILERIM YETKISINI ALDIM ANCAK GONDERIYI GORMEDIM HMN KLDRIYORUM
Linklerini gizle |