Eklenti, sorun konusuna çözüm olarak paylaşılmış. Ve Reklam Gizleme adı altında Author kısmına edit atılmış. Bunda ben bir kusur görmem. Eklentiyi koyarken sahiplenme gibi bir durum söz konusu değil. Ve Eklenti Paylaşım kısmında eklenti paylaşılmamış.
Bazı forumlar Paylaşım kısmında bazı eklentilerinin isimlerini değiştirip o diyo bu diyo yapmaktalar bu basit bir durum.
Yorumlar kaldırıldı.
kalkan istek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
kalkan istek
Bende bunu anlatıyorum. Author kısmında reklam var diyorum arkadaş halen author yazara özgüdür diyor. Daha fazla konuşmaması için özelden authorda ne yazdığını atıyorum.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Kas 26, 2018 1:09 am Eklenti, sorun konusuna çözüm olarak paylaşılmış. Ve Reklam Gizleme adı altında Author kısmına edit atılmış. Bunda ben bir kusur görmem. Eklentiyi koyarken sahiplenme gibi bir durum söz konusu değil. Ve Eklenti Paylaşım kısmında eklenti paylaşılmamış.
Yorumlar kaldırıldı.
Link: | |
Linklerini gizle |