Yorum sayımız yuksek allaha sukur bıseylerı bılıyoruz.
Jessinary Gaming...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Jessinary Gaming...
bu konunun açıklamasını okumadan cevap yazıyosun galiba Okursan eğer orda yazıyo mail attım ama cevap alamadım die..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Jessinary Gaming...
Ya şu yeni hesap yorum sayın az işini bırakın ya kardeşim beyninizi azıcık kullanın bu adam yıllardır cs 1.6 oynuyo olabilir bu forumu sizden önce keşfetmişde olabilir ama keyfi değilmi kayıt olmak istememiştir nedir bu yeni hesap az msj olayı anlamadımkı bu tür konuları bırakın modlar halletsin adamlar ipde görüyo e postada.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Jessinary Gaming...
Alper.Kendimden biliyorum yeni hesapla açılan şikayetlerim onaylanmıyor.Üyeliklerim banlanıyordu.Arkadaşa zaten söyledim eğer server ipn varsa açıklamada belirt diye...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Jessinary Gaming...
Yani kanka şimdi buraya yeni kayıt olan bir insan şikayetini dile getiremiyecek sanırım öylemi ?Mustafa Kemal1 yazdı: Prş Tem 12, 2018 9:33 pm Alper.Kendimden biliyorum yeni hesapla açılan şikayetlerim onaylanmıyor.Üyeliklerim banlanıyordu.Arkadaşa zaten söyledim eğer server ipn varsa açıklamada belirt diye...
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Jessinary Gaming...
alper söylediğinde haklısında o jessinary da asosyal diye çocuk var onları bu duruma sokan o işte o çocuğu ordan atsalar bişey kalmayacak.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 12, 2018 9:34 pmYani kanka şimdi buraya yeni kayıt olan bir insan şikayetini dile getiremiyecek sanırım öylemi ?Mustafa Kemal1 yazdı: Prş Tem 12, 2018 9:33 pm Alper.Kendimden biliyorum yeni hesapla açılan şikayetlerim onaylanmıyor.Üyeliklerim banlanıyordu.Arkadaşa zaten söyledim eğer server ipn varsa açıklamada belirt diye...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Jessinary Gaming...
Hayır. Yanlış anladın,Eğer durumunu düzgün bir dille anlatırsa ip adresini bırakırsa eğer şikayetler şikayet Bölümü kapalı olmasına rağmen değerlendiriliyorsa değerlendirilecektir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Jessinary Gaming...
Şikayet Ettiğim Serverle aramın bozulmasını istemiyorum ama o şahısıda saldırı yaptığı için tebrik edicek halim yok gereken neyse o olsun
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Jessinary Gaming...
bence öyle yapman mantıklı,eğer orda sevdiğin biri varsa onunla aranı bozmamış olursun.GizliKişi41 yazdı: Prş Tem 12, 2018 9:38 pm Şikayet Ettiğim Serverle aramın bozulmasını istemiyorum ama o şahısıda saldırı yaptığı için tebrik edicek halim yok gereken neyse o olsun
Linklerini gizle |
-
Jessinary Gaming...
Bencede Güzel Düşünce.GizliKişi41 yazdı: Prş Tem 12, 2018 9:38 pm Şikayet Ettiğim Serverle aramın bozulmasını istemiyorum ama o şahısıda saldırı yaptığı için tebrik edicek halim yok gereken neyse o olsun
Linklerini gizle |